جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه نان کروسان

کروسانت

کروسانت یک نان بسیارخوشمزه میباشد.امروز تصمیم داریم که آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.برای تهیه این نان با ما همراه باشید

مواد اولیه

 

  • اب۱ پیمانه ولرم
  • شکرریز۱/۴ پیمانه
  • نمک۳ قاشق چای خوری ( ساده باشه ید دار نباشه )
  • ارد سفید نشده۳ و۱/۲ پیمانه
  • خمیر مایه فوری۴ قاشق چای خوری Unbleached All-Purpose Flour
  • کره۱۰۰ گرم ( نرم شده در دمای محیط Instant Yeast
  • کره۲۵۰ گرم (برای مواد میانی)
  • یک عدد تخم مرغ برای روی کروسانتها

 

 

دستور پخت

 

  1. ۱

    برای خمیر: همه مواد رو میریزیم داخل میکسر و خوب مخلوط میکنیم تا یک خمیر نرمی بدست بیاد ۱۰ دقیقه ورز میدیم اگر از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید اب رو ۲ قاشق از شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید و بزارید گوشه ای یک ربع بمونه تا خمیر مایه کف کنه و بعد با بقیه مواد مخلوط میکنیم .

  2. ۲

    خمیر رو گرد کنید بزارید داخل یک ظرف بزرگ روش رو با سلفون بپوشانید بزارید داخل اتاق به مدت ۲ ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر بشه حالا خمیر رو روی میز کار برگردونید و طبق عکس زیر خمیر رو باز کنید و از دو طرف خمیر رو روی هم تا کنید

  3. ۳

    خمیر رو داخل پلاستیک بپیچید و بزارید یخچال یک شب بمونه برای داخل خمیر کره داشتیم کره رو میزاریم بیرون از یخچال در دمای محیط نرم بشه بعد میزاریمش داخل زیپلاک به اندازه ” ۱۷ در ۱۹ سانتی ” کره رو به صورت یکسان داخل زیپلاک پهن میکنیم و بعد میزاریم یخچال یا فریزر بدون اینکه شکلش عوض بشه تا کره خوب سفت بشه ( میتونید بزارید داخل یک سینی و بعد بزارید یخچال)

  4. ۴

    بعد از یکشب روی میز کار اندازه یک قاشق غذا خوری ارد میریزیم بیشتر نریزید چون ارد باعث میشه خمیرتون خراب شه کره رو در میاریم از یخچال و با یک چاقوی تیز دور کره رو برش میدیم تا به راحتی از پلاستیک جدا بشه خمیر رو روی میز کار برمیگردونیم و بدون اینکه خمیر رو ورز بدیم و یا شکلش رو تغییر بدیم به شلکل یک مستطیل باز میکنیم دقیقا دو برابر اندازه کره مون باید باشه یعنی اندازه خمیر نباید از عرض تغییر کنه و از طول باید دو برابر اندازه کره باشه یعنی باید ۱۷ در ۳۸ سانتی باز بشه

  5. ۵

    حالا کره رو میزاریم روی خمیر و نصف دیگه خمیر رو تا میکنیم روی کره ( کره باید طوری باشه که وقتی انگشتمون رو روش میزنیم خیلی کم فرو بره و خمیر هم خنک خنک باشه حالا خمیر رو به همون شکل از طول بزرگش میکنیم و وردنه میکشیم تا دو و نیم برابره کره بشه ۱۷ در ۴۷٫۵ سانتی

  6. ۶

    حالا خمیر رو از راست تا میکنیم و بعد خمیر رو از سمت چپ تا میکنیم تا سر دو خمیر به هم برسه ( دقت کنید یک قسمت خمیر کوچیک و قسمت دیگه خمیر بلند هست . دوباره خمیر رو با وردنه باز میکنیم دوباره خمیر باید از طول بلند بشه ( اینبار خمیر باید دو برابر کره باز بشه یعنی باید ۱۷ در ۳۸ سانتی باز بشه) و خمیر رو از وسط تا میکنیم مثل یک کتاب حالا دوباره خمیر رو باز میکنیم از طول بزرگش میکنیم تا سه برابر اندازه کره بشه یعنی ۱۷ در ۵۷ سانتی بعد از راست خمیر رو تا مرکز تا میکنیم بعد از سمت چپ خمیر رو روی خمیر تا شده سمت راست تا میکنیم

  7. ۷

    تا کردنهامون خداروشکر اینجا تموم میشه حالا خمیر رو باز از طول خیلی کم باز میکینم و بعد میپیچیم لای یک سلفون و میزاریم داخل سینی میزاریم داخل یخچال به مدت یک ساعت بعد از یک ساعت خمیر رو روی میز کار برمیگردونیم و اروم باز از طول بزرگش میکنیم و از وسط دو نیم میکنیم یک تکه رو دوباره میپیچیم داخل سلفون و میزاریم یخچال و تکه دیگه رو روی میز کار اروم با وردنه به طول ۱۸ اینچ و عرض ۹ اینچی باز میکنیم و بعد خمیر رو با یک چاقوی بلند به شکل مثلث برش میدیم و هر تکه از خمیر رو رول میکنیم . و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی و یا سلفون کشیدیم میچینیم . و بعد خمیر بعدی رو در میاریم و بازش میکنیم و ادامه کار .. روش رو سلفون میکشیم و میزاریم ۱-۲ ساعت بمونه تا خمیر کمی پف کنه.. اگر خواستید میتونید رولها رو بلافاصله قبل از اینکه ور بیاد بزارید فریزر و فرداش بپزید

  8. ۸

    یک دونه تخم مرغ داشتیم با چنگال خوب خوب هم میزنیم تا از اون لختگی در بیاد و با برس روی رولها میمالیم بعد میزاریم داخل فری که از قبل روی ۴۰۰ درجه فارنهایت داغش کرده بودیم به مدت ۱۰ دقیقه بعد از ۱۰ دقیقه حرارت فر رو میزاریم روی ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۱۲ دقیقه دیگه اجازه میدیم کروسانت های خوشمزه بپزن بعد از پخت بزارید کمی خنک بشن و بعد از سینی جدا کنید کروسانتهای بی نظر شما حاضرهههههههه بزارید کامل خنک بشن و بعد سرو کنید .

  9. ۹

    * محیطی که داریم توش خمیر رو درست میکنیم باید خنک باشه . * تمام مدتی که داریم با خمیر کار میکنیم باید خمیر خنک باشه وگرنه کره از توش میزنه بیرون و خمیر خراب میشه اگر احساس کردید خمیر گرم شده بعد از هر مرحله تا کردن خمیر سریع منتقلش کنید یخچال بزارید یک ساعت بمونه. * میتونید بعد از پخت روی کروسانتها شکلات اب شده و پرک بادام بریزید . * میتونید موقع رول کردن کروسانتها بینشون شکلات بزارید و بعد بپیچید . * این خمیری که درست کردیم خمیر هزارلا هست میتونید باهاش شیرینی زبان و ناپلئونی هم درست کنید. * از این مقدار خمیر حدود ۱۳-۱۴ تا کروسانت بدست میاد. * به هیچ عنوان مقدار مواد رو تغییر ندید و کم و زیاد نکنید. نوع ارد رو تغییر ندید . * حتما از پیمانه ۲۳۶ میلی لیتری ,پیمانه استاندارد استفاده کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)