جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه نان شیرمال

نان شیرمال

نان شیرمال یک نوع نان خوشمزه میباشد که اکثر افراد آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند امروز قصد داریم طرز تهیه این نان خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که مورد پسند شما باشد.

مواد لازم:
آرد=۶-۵ فنجان
روغن=۳/۲ فنجان
زرده تخم مرغ=۲ عدد
شیر=۱ فنجان
شکر=۳/۲ فنجان
خمیر مایه=۱ قاشق سوپخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
آب ولرم=به مقدار کافی
زنجبیل در صورت تمایل=۱ قاشق چایخوری
کنجد=۳/۱ فنجان
کره و شیر=کمی

 

 طرز تهیه:
مایع خمیر و یك قاشق مرباخوری از شكر را در شیر گرم حل كرده و می گذاریم تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم می زنیم، كه خمیر به دست آمده نرم باشد. ۵ یا ۶ دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می كنیم. روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را كمی چرب كرده و با وردنه هر یك از گلوله ها را به قطر یك و نیم سانتی متر پهن و به شكل بیضی در می آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم. كنجد و زرده تخم مرغ را با یك قاشق مرباخوری مخلوط كرده و روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج كرده، نان را بگذارید كمی سرد شود، بعد روی آن كمی شیرمی پاشیم و كره می مالیم، كه نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، تا خشك نشوند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید