جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه نان تخم مرغی به شکل پروانه

در این پست قصد داریم یک نان خیلی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.این نان بسیار راحت و پرطرفدار میباشد

این عکس صرفا جهت تزیین مقاله قرار داده شده و تصویر نان تخم مرغی نیست

 

 

مواد لازم به اندازه دو وعده :

 

 

گل کلم ۴ تکه کوچک
نخود فرنگی ۸ عدد
هویج کوچک ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱ ورقه
کالباس ساده ۲ ورقه ضخیم
نان ساندویچی ۲ تکه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر گاو ۲ قاشق چای خوری
روغن آفتابگردان ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی به مقدار کم

 

طرز تهیه :

 

 

۱- تکه های گل کلم و نخود فرنگی را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۵ دقیقه بپزید .

۲- برای هر پروانه ، چهار برش نازک از هویج به شکل گل جدا کنید و از ورقه پنیر نیز چهار مربع کوچک جدا نمایید . برای جدا کردن این اشکال ، می توانید از قالب های مخصوص استفاده کنید

۳- از هویج چهار نوار باریک کوچک به عنوان شاخک پروانه جدا کنید . هر ورقه کالباس ساده را لوله کرده و به شکل اتوانه در آورد و در وسط بشقاب غذا خوری کودک قرار دهید . در واقع ، این کالباس ساده لوله شده به عنوان بدن پروانه محسوب می شود

۴- از نان ، قطع هایی برای بال پروانه ببرید .

۵- تخم مرغ را شکسته ، با شیر مخلوط کنید . تکه های نان را در این مخلوط فرو ببرید تا هر دو طرف آن به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته شوند . روغن را در ظرف نسبتاً کوچکی داغ کرده ، این تکه های نان را در آن سرخ کنید ، به طوری که دو طرف آن ها طلایی شود .

۶- اجزای بدن پروانه را در ظرفی مطابق شکل بچینیدو از کمی رب گوجه فرنگی برای سر آن استفاده کنید .

 

نکته :

 

می توانید مواد تزیین کننده بدن پروانه را تغییر دهید ، بدین صورت که به جای کالباس ساده لوله شده ، از سوسیس سرخ شده برای بدن پروانه استفاده کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید