نان برنجی یک شیرینی خیلی خوشمزه میباشد که معمولا در ایام عید همه آن را درست میکنند و در اکثر خانه ها یافت میشود.این شیرینی خوشمزه مخصوص شهر کرمانشاه میباشد.امروز طرز تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه را برای شما عزیزان اماده کرده ایم.
مواد لازم :
- شکر: یک و یکدوم پیمانه
- آب: یک و یکدوم پیمانه
- گلاب: یکچهارم قاشق غذاخوری
- نان برنجی: کره آب شده: یکسوم پیمانه
- زرده تخممرغ: ۳ عدد
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- هل: یک و یکدوم قاشق چایخوری
- آرد برنج: ۳ پیمانه
- شربت: سهچهارم پیمانه
روش تهیه :
۱. زردهها را با قاشق مخلوط کنید تا به شکل خامه درآیند.
۲. در ظرفی جدا کره آب شده، روغن، هل و آرد برنج را خوب مخلوط کرده ، سپس مخلوط زرده را اضافه کنید.
۳. شربت را اضافه کرده و آنقدر ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
۴. خمیر را به اندازه گلولههای فندق برداشته در سینی با کاغذ روغنی قرار داده و با چنگال روی سطح آن را طرح دهید.
۶. برای تزئین از دانه ریحان استفاده کنید.
۷. شیرینیها را در فر که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.