جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه نان برنجی

12456789876542124567898764222

نان برنجی یک شیرینی خیلی خوشمزه میباشد که معمولا در ایام عید همه آن را درست میکنند و در اکثر خانه ها یافت میشود.این شیرینی خوشمزه مخصوص شهر کرمانشاه میباشد.امروز طرز تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه را برای شما عزیزان اماده کرده ایم.

مواد لازم :

  • شکر: یک و یک‌دوم پیمانه
  • آب: یک و یک‌دوم پیمانه
  • گلاب: یک‌چهارم قاشق غذاخوری
  • نان برنجی: کره آب شده: یک‌سوم پیمانه
  • زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شکر:  ۲ قاشق غذاخوری
  • هل: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • آرد برنج: ۳ پیمانه
  • شربت: سه‌چهارم پیمانه

 

روش تهیه :

۱.  زرده‌ها را با قاشق مخلوط کنید تا به شکل خامه درآیند.

۲.  در ظرفی جدا کره آب شده، روغن، هل و آرد برنج را خوب مخلوط کرده ، سپس مخلوط زرده را اضافه کنید.

۳.  شربت را اضافه کرده و آن‌قدر ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.

۴.  خمیر را به اندازه گلوله‌های فندق برداشته در سینی با کاغذ روغنی قرار داده و با چنگال روی سطح آن را طرح دهید.

۶.  برای تزئین از دانه ریحان استفاده کنید.

۷.   شیرینی‌ها را در فر که با دمای  ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید