جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه نان برنجی

12456789876542124567898764222

نان برنجی یک شیرینی خیلی خوشمزه میباشد که معمولا در ایام عید همه آن را درست میکنند و در اکثر خانه ها یافت میشود.این شیرینی خوشمزه مخصوص شهر کرمانشاه میباشد.امروز طرز تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه را برای شما عزیزان اماده کرده ایم.

مواد لازم :

  • شكر: يك و يك‌دوم پيمانه
  • آب: يك و يك‌دوم پيمانه
  • گلاب: يك‌چهارم قاشق غذاخوري
  • نان برنجي: كره آب شده: يك‌سوم پيمانه
  • زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شكر:  ۲ قاشق غذاخوري
  • هل: يك و يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • آرد برنج: ۳ پيمانه
  • شربت: سه‌چهارم پيمانه

 

روش تهیه :

۱٫  زرده‌ها را با قاشق مخلوط كنيد تا به شكل خامه درآيند.

۲٫  در ظرفي جدا كره آب شده، روغن، هل و آرد برنج را خوب مخلوط كرده ، سپس مخلوط زرده را اضافه كنيد.

۳٫  شربت را اضافه كرده و آن‌قدر ورز دهيد تا خمير به دست نچسبد.

۴٫  خمير را به اندازه گلوله‌هاي فندق برداشته در سيني با كاغذ روغني قرار داده و با چنگال روي سطح آن را طرح دهيد.

۶٫  براي تزئين از دانه ريحان استفاده كنيد.

۷٫   شيريني‌ها را در فر كه با دماي  ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايد، به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)