جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه نان با ماست و پرتقال

در این پست تصمیم داریم یک نان خوشمزه را آموزش دهیم.این نان مناسب صبحانه و عصرانه میباشد و برای کودکان بسیار سالم و مقوی میباشد.برای آموزش این نان ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم:

 

 

 

کره نرم شده دو سوم پیمانه
شکر یک و یک چهارم پیمانه
تخم‌مرغ دو عدد
ماست ساده نصف پیمانه
آب پرتقال نصف پیمانه
پوست رنده شده پرتقال یک قاشق غذاخوری
آرد ‌دو و نیم پیمانه
بیکینگ‌پودر نصف قاشق چای‌خوری
جوش‌شیرین نصف قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری

 

 

 

برای براق کردن:

 

 

شکر قنادی نصف پیمانه
آب پرتقال دو تا سه قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• درون کاسه‌ای بزرگ، کره و شکر را خوب هم بزنید تا خامه‌ای شوند.

• تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید.( پس از هر بار هم زدن یک تخم‌مرغ اضافه کنید)

• ماست، آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید.

• آرد، بیکینگ‌پودر،‌جوش‌شیرین و نمک را درون کاسه‌ای جداگانه خوب با هم مخلوط کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.

• کف یک قالب کیک به ابعاد ۸* ۱۳* ۲۳ سانتی‌متر را چرب کرده، مایه نان را درون آن بریزید و آن را درون فر که از قبل گرم شده حدود یک ساعت و یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.

• قبل از اینکه ظرف را از فر خارج کنید ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نان درون ظرف کمی خنک شود.
• برای براق کردن نان: شکر قنادی ( موجود در قنادی‌ها) را با آب پرتقال،‌آنقدر هم بزنید تا روان شود سپس آن را روی نان خنک شده بریزید و میل کنید.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)