جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه میگو پلو

606694_ydlx3Guc

میگو پلو یک غذای اصیل ایرانی میباشد معمولا میگو پلوی جنوب بسیار معروف است و همه آن را دوست دارند اما ما امروز قصد داریم یک میگو پلوی متفاوت را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:
  • میگو ریز پلویی: ۵۰۰ گرم
  • گوجه‌فرنگی درشت: ۳عدد
  • سماق: ۲ قاشق غذاخوری
  • برنج: ۶۰۰ گرم، معادل ۳ پیمانه
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  • پیاز درشت: یک عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای: نصف یک عدد در صورت تمایل
  • پودرکاری: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه :

ابتدا برنج را که از ۳ تا ۴ ساعت قبل خیس کرده‌ایم با ۴ پیمانه آب می‌جوشانیم و به آن مقداری کره و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می‌کنیم و به حالت کته‌ای دم می‌کنیم. در تابه‌ای جداگانه پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را ریز خرد کرده و به آن پودکاری، تخم گشنیز و زردچوبه اضافه می‌کنیم. میگوها را داخل مواد ریخته و همه را با هم خوب سرخ می‌کنیم. گوجه‌فرنگی‌ها را ریز خرد کرده به مواد اضافه می‌کنیم ، بقیه کره را نیز داخل مواد می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب گوجه‌ها کشیده شده و جا بیفتند. برنج را داخل ظرف کشیده لابه‌لای آن را زعفران آب کرده می‌ریزیم، از مواد میگو روی آن قرار داده و روی تمام مواد سماق می‌پاشیم و سرو می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید