جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه میگو پلو

606694_ydlx3Guc

میگو پلو یک غذای اصیل ایرانی میباشد معمولا میگو پلوی جنوب بسیار معروف است و همه آن را دوست دارند اما ما امروز قصد داریم یک میگو پلوی متفاوت را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:
  • ميگو ريز پلويي: ۵۰۰ گرم
  • گوجه‌فرنگي درشت: ۳عدد
  • سماق: ۲ قاشق غذاخوري
  • برنج: ۶۰۰ گرم، معادل ۳ پيمانه
  • روغن مايع: به ميزان لازم
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  • پياز درشت: يك عدد
  • فلفل‌دلمه‌اي: نصف يك عدد در صورت تمايل
  • پودركاري: يك قاشق چاي‌خوري
  • پودر تخم گشنيز: يك قاشق چاي‌خوري

روش تهیه :

ابتدا برنج را كه از ۳ تا ۴ ساعت قبل خيس كرده‌ايم با ۴ پيمانه آب مي‌جوشانيم و به آن مقداري كره و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري روغن مايع اضافه مي‌كنيم و به حالت كته‌اي دم مي‌كنيم. در تابه‌اي جداگانه پياز و فلفل‌دلمه‌اي را ريز خرد كرده و به آن پودكاري، تخم گشنيز و زردچوبه اضافه مي‌كنيم. ميگوها را داخل مواد ريخته و همه را با هم خوب سرخ مي‌كنيم. گوجه‌فرنگي‌ها را ريز خرد كرده به مواد اضافه مي‌كنيم ، بقيه كره را نيز داخل مواد مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم آب گوجه‌ها كشيده شده و جا بيفتند. برنج را داخل ظرف كشيده لابه‌لاي آن را زعفران آب كرده مي‌ريزيم، از مواد ميگو روي آن قرار داده و روي تمام مواد سماق مي‌پاشيم و سرو مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)