میگو پلو یک غذای اصیل ایرانی میباشد معمولا میگو پلوی جنوب بسیار معروف است و همه آن را دوست دارند اما ما امروز قصد داریم یک میگو پلوی متفاوت را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
- ميگو ريز پلويي: ۵۰۰ گرم
- گوجهفرنگي درشت: ۳عدد
- سماق: ۲ قاشق غذاخوري
- برنج: ۶۰۰ گرم، معادل ۳ پيمانه
- روغن مايع: به ميزان لازم
- كره: ۱۰۰ گرم
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- پياز درشت: يك عدد
- فلفلدلمهاي: نصف يك عدد در صورت تمايل
- پودركاري: يك قاشق چايخوري
- پودر تخم گشنيز: يك قاشق چايخوري
ابتدا برنج را كه از ۳ تا ۴ ساعت قبل خيس كردهايم با ۴ پيمانه آب ميجوشانيم و به آن مقداري كره و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري روغن مايع اضافه ميكنيم و به حالت كتهاي دم ميكنيم. در تابهاي جداگانه پياز و فلفلدلمهاي را ريز خرد كرده و به آن پودكاري، تخم گشنيز و زردچوبه اضافه ميكنيم. ميگوها را داخل مواد ريخته و همه را با هم خوب سرخ ميكنيم. گوجهفرنگيها را ريز خرد كرده به مواد اضافه ميكنيم ، بقيه كره را نيز داخل مواد ميريزيم و اجازه ميدهيم آب گوجهها كشيده شده و جا بيفتند. برنج را داخل ظرف كشيده لابهلاي آن را زعفران آب كرده ميريزيم، از مواد ميگو روي آن قرار داده و روي تمام مواد سماق ميپاشيم و سرو ميكنيم.