جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه موس آلبالو

8u7z8rza3xt25b4g20hi

موس آلبالو یک دسر خیلی شیک و خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این دسر بسیار خوش رنگ و عالی میباشد به شما پیشنهاد میکنم حتما آن را امتحان کنید

  • زمان آماده‌سازی: ۵   دقیقه
  • زمان بسته شدن: ۲ ساعت

مواد لازم

  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شیر: یک پیمانه
  • خامه: ۱۰۰ گرم
  • سس آلبالو (شربت آلبالو)
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین: ۲ قاشق سوپ‌خوری

(مربای آلبالو یا کمپوت آلبالو و یا آلبالوی تازه جهت تزیین مقداری)


طرز تهیه:

ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا رنگ رده‌ها روشن شود. سپس خامه و سس آلبالو را به آن افزوده، مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود، شیر را آرام آرام افزوده و به زدن با دور کند همزمن ادامه دهید. مواد که با هم خوب مخلوط شد پودر ژلاتین آماده شده را به دسر افزوده و خوب مخلوط کنید و در ظرف مخصوص سرکه از قبل چرب کرده‌اید، بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت قرار دهید و بعد در ظرف مخصوص برگردانید و روی آن را با آلبالو یا مربای آلبالو تزیین کنید.

  • میزان کالری:۱۱۰ کالری

 طرز تهیه ژلاتین:

۴/۱ پیمانه آب سرد را داخل ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین را به آن افزوده، خوب مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا کاملا آب شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)