طرز تهیه موس آلبالو
موس آلبالو یک دسر خیلی شیک و خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این دسر بسیار خوش رنگ و عالی میباشد به شما پیشنهاد میکنم حتما آن را امتحان کنید
- زمان آمادهسازی: ۵ دقیقه
- زمان بسته شدن: ۲ ساعت
مواد لازم
مواد لازم | مقدار لازم |
زرده تخممرغ | ۲ عدد |
شیر | یک پیمانه |
خامه | ۱۰۰ گرم |
سس آلبالو (شربت آلبالو) | مقداری |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق سوپخوری |
(مربای آلبالو یا کمپوت آلبالو و یا آلبالوی تازه جهت تزیین مقداری)
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر کوچک و تک نفره
طرز تهیه:
ابتدا زردههای تخممرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا رنگ ردهها روشن شود. سپس خامه و سس آلبالو را به آن افزوده، مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود، شیر را آرام آرام افزوده و به زدن با دور کند همزمن ادامه دهید. مواد که با هم خوب مخلوط شد پودر ژلاتین آماده شده را به دسر افزوده و خوب مخلوط کنید و در ظرف مخصوص سرکه از قبل چرب کردهاید، بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت قرار دهید و بعد در ظرف مخصوص برگردانید و روی آن را با آلبالو یا مربای آلبالو تزیین کنید.
- میزان کالری:۱۱۰ کالری
طرز تهیه ژلاتین:
۴/۱ پیمانه آب سرد را داخل ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین را به آن افزوده، خوب مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا کاملا آب شود.