جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه مغولین غذای مخصوص افغانی

مغولین غذای افغانی

مغولین یکی از غذاهای شیک و خوشمزه افغانستان میباشد.امروز قصد داریم این غذا را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم مغولین:
فیله گوساله: یک کیلوگرم
هویج: ۴ عدد
فلفل دلمه‌ای: ۳ عدد سبز و زرد و قرمز
لوبیاسبز: ۳۰۰ گرم
قارچ دکمه‌ای: ۵۰۰ گرم
پــودر پیاز: یک قاشـــق چای‌خوری
پودر کاری و آویشن: از هر کدام نوک کارد
سویا سس: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
تای سس: به میزان لازم (برای آماده کردن تای سس در منزل مراجعه شود به صفحه
دایره المعارف)
روش تهیه:

 

۱٫ ابتدا گوشت را به شکل برش‌های انگشتی خرد کرده و به سویا سس آغشته می‌کنیم و داخل ظرف دربسته ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

۲٫ قارچ را جداگانه تفت می‌دهیم تا جایی که آب آن کشیده شده و سرخ شود. لوبیا سبز و هویج را نیز به شکل خلالی باریک و بلند خرد کرده و آبپز یا بخارپز می‌کنیم.

۳٫ گوشت‌ها را داخل تابه‌ای چدنی که آن را خیلی داغ کرده‌ایم با کمی روغن و حرارت خیلی زیاد استیکی می‌کنیم و سبزیجات آماده شده را داخل گوشت ریخته و چند دقیقه همه را با هم تفت می‌دهیم. اگر نمک مواد کم بود، سویا سس اضافه می‌کنیم. وقتی تفت دادن مواد به اندازه شد ادویه‌ها و پودر پیاز را اضافه می‌کنیم و خیلی کم تفت می‌دهیم تا طعم ادویه‌ها تغییر نکند.

۴٫ در انتها تای سس را اضافه نمایید و بلافاصله غذا را سرو کنید. این خوراک را میتوان داخل نان والوان بزرگ هم سرو کرد.

امیدواریم از  آموزش تهیه مغولین غذای مخصوص افغانی لذت برده باشید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید