افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

مسقطی زعفرانی .....سمیه صناعی

مسقطی را همه ما ایرانی ها دوست داریم.امروز قصد داریم طرز تهیه مسقطی زعفرانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.این مسقطی بهترین جایگزین میان وعده های ناسالم برای کودکان عزیز میباشد.

مواد لازم:
مواد لازم مقدار لازم
آب ۷۵۰ ميلي ليتر
نشاسته گل گندم ۷۵ گرم
شكر ۲۰۰ گرم
زعفران آب كرده يك قاشق غذاخوري
كره ۵۰ گرم
اسانس هل مايع يا دانه هل به ميزان لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه باسلوق رولتی

روش تهیه :

ابتدا نشاسته را در آب حل كرده و اجازه مي‌دهيم تا ته نشين شود. سپس‌ روي آن را خالي كرده و تمامي مواد به جز كره را با هم مخلوط مي‌كنيم و روي حرارت قرار مي‌دهيم. مرتب مواد را با همزن دستي به هم مي‌زنيم تا به غلظت مناسب برسد. اين مايه بايد آنقدر غليظ شود تا رد همزن روي آن بماند. در اين مرحله كره را اضافه كرده و به هم مي‌زنيم. مسقطي را داخل يك سيني بزرگ ريخته و بعد از خنك شدن برش مي‌زنيم يا داخل قالب‌هاي يك‌نفره تقسيم كرده و پس از اين‌كه خنك شد آن‌ها را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين مي‌كنيم. مسقطي براي خنك شدن احتياجي به يخچال ندارد و در دماي محيط پس از چند ساعت به‌خوبي خودش را مي‌گيرد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *