جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مسقطی زعفرانی

مسقطی زعفرانی .....سمیه صناعی

مسقطی را همه ما ایرانی ها دوست داریم.امروز قصد داریم طرز تهیه مسقطی زعفرانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.این مسقطی بهترین جایگزین میان وعده های ناسالم برای کودکان عزیز میباشد.

مواد لازم:
  • آب:۷۵۰ ميلي ليتر
  • نشاسته گل گندم:۷۵ گرم
  • شكر: ۲۰۰ گرم
  • زعفران آب كرده: يك قاشق غذاخوري
  • كره:۵۰ گرم
  • اسانس هل مايع يا دانه هل: به ميزان لازم

روش تهیه :

ابتدا نشاسته را در آب حل كرده و اجازه مي‌دهيم تا ته نشين شود. سپس‌ روي آن را خالي كرده و تمامي مواد به جز كره را با هم مخلوط مي‌كنيم و روي حرارت قرار مي‌دهيم. مرتب مواد را با همزن دستي به هم مي‌زنيم تا به غلظت مناسب برسد. اين مايه بايد آنقدر غليظ شود تا رد همزن روي آن بماند. در اين مرحله كره را اضافه كرده و به هم مي‌زنيم. مسقطي را داخل يك سيني بزرگ ريخته و بعد از خنك شدن برش مي‌زنيم يا داخل قالب‌هاي يك‌نفره تقسيم كرده و پس از اين‌كه خنك شد آن‌ها را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين مي‌كنيم. مسقطي براي خنك شدن احتياجي به يخچال ندارد و در دماي محيط پس از چند ساعت به‌خوبي خودش را مي‌گيرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)