جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه مسقطی زعفرانی

مسقطی زعفرانی .....سمیه صناعی

مسقطی را همه ما ایرانی ها دوست داریم.امروز قصد داریم طرز تهیه مسقطی زعفرانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.این مسقطی بهترین جایگزین میان وعده های ناسالم برای کودکان عزیز میباشد.

مواد لازم:
  • آب:۷۵۰ میلی لیتر
  • نشاسته گل گندم:۷۵ گرم
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری
  • کره:۵۰ گرم
  • اسانس هل مایع یا دانه هل: به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا نشاسته را در آب حل کرده و اجازه می‌دهیم تا ته نشین شود. سپس‌ روی آن را خالی کرده و تمامی مواد به جز کره را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. مرتب مواد را با همزن دستی به هم می‌زنیم تا به غلظت مناسب برسد. این مایه باید آنقدر غلیظ شود تا رد همزن روی آن بماند. در این مرحله کره را اضافه کرده و به هم می‌زنیم. مسقطی را داخل یک سینی بزرگ ریخته و بعد از خنک شدن برش می‌زنیم یا داخل قالب‌های یک‌نفره تقسیم کرده و پس از این‌که خنک شد آن‌ها را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئین می‌کنیم. مسقطی برای خنک شدن احتیاجی به یخچال ندارد و در دمای محیط پس از چند ساعت به‌خوبی خودش را می‌گیرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید