جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه مرغ لیمویی

5235_635157224840101680_l

مرغ لیمویی یک مرغ ترش مزه و عالی میباشد که امروز قصد داریم آموزش دهیم.پیشنهاد میکنم افرادی که مزه ترش غذاها را دوست دارند حتما این غذا را امتحان کنند.با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذا را آموزش دهیم.

مواد لازم :
  • سینه مرغ بی‌استخوان: ۶ عدد نصف شده
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: یک‌سوم فنجان
  • پوست لیمو‌ رنده شده: یک قاشق مرباخوری
  • آویشن یا ریحان خشک: یک قاشق مرباخوری
  • سیر له‌شده: ۲ حبه
  • فلفل سیاه درشت ساب: یک دوم قاشق مرباخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
  • سالسا: مقداری
  • لیموترش تازه: ۲ تا ۳ عدد

روش تهیه :

مرغ‌ها را در کیسه‌ای بریزید. پوست لیمو، آبلیمو، روغن، آویشن، فلفل، نمک و سیر را با هم مخلوط کنید و روی مرغ‌ها بریزید. درب پاکت را ببندید وتکان بدهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. شعله بالای فر را روشن کنید. مرغ را از پاکت در آورید و در سینی فر بچینید. مواد را در پاکت نگه دارید و سینی را با فاصله ۱۰ تا ۱۲ سانت از شعله بالا ۶ دقیقه در فر بگذارید تا مرغ کمی برشته شود. مرغ‌ها را زیر و رو کنید، کمی از مواد داخل پاکت را روی‌شان بمالید و ۶ دقیقه دیگر در فر بگذارید. (شما می‌توانید این غذا را با سالسا و لیموترش  تازه سرو کنید.)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید