جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مرغ شکم پر

a05854412274102a

بدون شک مرغ شکم پر را همه دوست دارند.امروز قصد داریم یک دستور خیلی عالی از مرغ شکم پر را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای ۸-۶ نفر :

مرغ ۱ عدد ( دو کیلویی )
سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون )
مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
زرشک ۲ قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
آب لیمو یا آب نارنج ۳-۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.

مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با ۳ قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله کم سرخ کنید. ۳-۲ فنجان آب را در چند بار اضافه کنید تا مرغ پخته شود، ولی له نشود. بعد از طبخ نصف فنجان آب داشته باشد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)