جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

processed_untitled-3

معمولا مرغ شکم پر و مرغ سوخاری پایه ثابت مهمانی های ما ایرانی ها میباشد.امروز تصمیم داریم این غذای خوشمزه را آموزش دهیم تا برای مهمانان خود درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

 

مرغ متوسط۱ عدد
سيب‌زميني حلقه شدهبه ميزان لازم
پياز حلقه شدهبه ميزان لازم
پودر سوخاريبه ميزان لازم
ادويه (پودر سير، زردچوبه، گلپر و سبزي‌هاي خشك)به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

 

 

مرغ را پس از پاك كردن و شستن به قطعات دلخواه خرد كرده و به همراه سيب‌زميني و پيازهاي حلقه شده در پودر سوخاري غلتانده ، سپس مرغ‌ها را همراه با سيب‌زميني و پياز در سيني فر بچينيد. مي‌توانيم كمي كره هم رويش بريزيم، بعد روي سيني را فويل كشيده يك ساعت در فر ۳۵۰ درجه فارنهايت (۱۷۵ درجه سانتي‌گراد) مي‌گذاريم. نيم ساعت آخر پخت، فويل را برداشته تا مرغ طلايي شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)