جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

processed_untitled-3

معمولا مرغ شکم پر و مرغ سوخاری پایه ثابت مهمانی های ما ایرانی ها میباشد.امروز تصمیم داریم این غذای خوشمزه را آموزش دهیم تا برای مهمانان خود درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

 

مرغ متوسط ۱ عدد
سیب‌زمینی حلقه شده به میزان لازم
پیاز حلقه شده به میزان لازم
پودر سوخاری به میزان لازم
ادویه (پودر سیر، زردچوبه، گلپر و سبزی‌های خشک) به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 

 

مرغ را پس از پاک کردن و شستن به قطعات دلخواه خرد کرده و به همراه سیب‌زمینی و پیازهای حلقه شده در پودر سوخاری غلتانده ، سپس مرغ‌ها را همراه با سیب‌زمینی و پیاز در سینی فر بچینید. می‌توانیم کمی کره هم رویش بریزیم، بعد روی سینی را فویل کشیده یک ساعت در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) می‌گذاریم. نیم ساعت آخر پخت، فویل را برداشته تا مرغ طلایی شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید