جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مرغ سالسا

مرغ سالسا

امروز میخواهیم طرز تهیه غذایی خوشمزه به نام مرغ سالسا را به شما آموزش دهیم این غذا در مهمانی ها بیشتر استفاده می شود و مخصوص شما کدبانوی عزیز می باشد

آماده سازی : ۱۰ دقیقه  
پخت : ۴۰ دقیقه 

 

مواد لازم برای ۴ نفر :

 

 سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان ۴ عدد
سس تاکو ۵ قاشق غذا خوری
 سالسا ۱ پیمانه
 پنیر چدار ۱ پیمانه
خامه ترش  (اختیاری) ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :
۱- فر را از قبل روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

۲- سینه های مرغ را در یک ظرف پیرکس پخت متوسط با روغن کم قرار بدید. سس تاکو را در تمامی سمت های سینه مرغ بریزید، و سالسا را در تمامی آنها بریزید.

۳- آنها را به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارانهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و آب آنها تمام شود.

۴- پنیر را در تمامی مرغ ها پخش کنید و پختن را ۳ الی ۵ دقیقه دیگر ادامه بدهید یا تا زمانیکه پنیر ها ذوب و برشته بشوند، اگر دلتان خواست خامه ترش را در بالای آن بریزید و غذا را سرو کنید و لذت ببرید.

همانطور که مشاهده کردید طرز تهیه مرغ سالسا بسیار راحت است اما محصول آن بسیار خوش طعم و البته زیبنده سفره شماست.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)