جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مرغ رولی

رول‌های-مرغ-و-فلفل-کبابی-550x330

امروز قصد داریم یک غذای خوشمزه با مرغ را آموزش دهیم.این غذا یک ایده عالی میباشد برای جشن تولد ها و یا مهمانی های شیک.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • پيازچه خردشده: يك قاشق غذاخوري
  • جعفري ساطوري شده : يك قاشق غذاخوري
  • سير له‌شده: يك حبه
  • كره: ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ زده‌شد: يك عدد
  • آب: يك قاشق غذاخوري
  • آرد سفيد: يك‌چهارم فنجان
  • نان سفيد خشك: يك دوم فنجان
  • سينه مرغ  بدون پوست و استخوان: ۴ عدد نصف شده
  • نمك و فلفل: مقداري
  • كره: يك قاشق غذاخوري
  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري

 

روش تهیه :

پيازچه، جعفري و سير را مخلوط كنيد. كره را به‌صورت مستطيل‌هايي به ابعاد ۳×۱۰ سانت در‌آوريد. آب و تخم‌مرغ را با هم بزنيد. آرد را در بشقابي ديگر بريزيد. خرده نان را هم در بشقابي ديگر بريزيد. هر قطعه سينه را بين دو ورقه نايلون بگذاريد و با گوشت‌كوبي كه كف آن صاف باشد روي مرغ بكوبيد تا قطر قطعات ۵ ميلي‌متر شود. پلاستيك را برداريد. كمي نمك و فلفل بپاشيد. مخلوط پيازچه را روي سطح مرغ‌ها بپاشيد. تكه‌هاي بريده شده كره را وسط هر قطعه از مرغ بگذاريد و مرغ را مثل رولت بپيچيد. (كره كاملا پوشيده شود) رول‌ها را در آرد بغلتانيد، به مخلوط تخم‌مرغ آغشته كنيد و در نرمه نان بغلتانيد و دوباره در تخم‌مرغ بزنيد و در نرمه نان بغلتانيد و در سيني فر بچينيد. روي ظرف را بپوشانيد و يك تا ۲۴ ساعت در يخچال بگذاريد. رول‌ها را ۵ دقيقه در كره و روغن داغ سرخ كنيد به‌طوري كه همه اطرافش طلايي شود. مرغ‌ها را به سيني فر برگردانيد و ۱۵ تا ۱۸ دقيقه با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهايت در فر بگذاريد، سپس سرو كنيد. (براي۴ نفر)
نكته: مي‌توانيد به جاي كره از پنير چدار يا پنير زيره استفاده كنيد و به جاي جعفري از آويشن استفاده كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)