جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه مرغ رولی

رول‌های-مرغ-و-فلفل-کبابی-550x330

امروز قصد داریم یک غذای خوشمزه با مرغ را آموزش دهیم.این غذا یک ایده عالی میباشد برای جشن تولد ها و یا مهمانی های شیک.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • پیازچه خردشده: یک قاشق غذاخوری
  • جعفری ساطوری شده : یک قاشق غذاخوری
  • سیر له‌شده: یک حبه
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ زده‌شد: یک عدد
  • آب: یک قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: یک‌چهارم فنجان
  • نان سفید خشک: یک دوم فنجان
  • سینه مرغ  بدون پوست و استخوان: ۴ عدد نصف شده
  • نمک و فلفل: مقداری
  • کره: یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

پیازچه، جعفری و سیر را مخلوط کنید. کره را به‌صورت مستطیل‌هایی به ابعاد ۳×۱۰ سانت در‌آورید. آب و تخم‌مرغ را با هم بزنید. آرد را در بشقابی دیگر بریزید. خرده نان را هم در بشقابی دیگر بریزید. هر قطعه سینه را بین دو ورقه نایلون بگذارید و با گوشت‌کوبی که کف آن صاف باشد روی مرغ بکوبید تا قطر قطعات ۵ میلی‌متر شود. پلاستیک را بردارید. کمی نمک و فلفل بپاشید. مخلوط پیازچه را روی سطح مرغ‌ها بپاشید. تکه‌های بریده شده کره را وسط هر قطعه از مرغ بگذارید و مرغ را مثل رولت بپیچید. (کره کاملا پوشیده شود) رول‌ها را در آرد بغلتانید، به مخلوط تخم‌مرغ آغشته کنید و در نرمه نان بغلتانید و دوباره در تخم‌مرغ بزنید و در نرمه نان بغلتانید و در سینی فر بچینید. روی ظرف را بپوشانید و یک تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. رول‌ها را ۵ دقیقه در کره و روغن داغ سرخ کنید به‌طوری که همه اطرافش طلایی شود. مرغ‌ها را به سینی فر برگردانید و ۱۵ تا ۱۸ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت در فر بگذارید، سپس سرو کنید. (برای۴ نفر)
نکته: می‌توانید به جای کره از پنیر چدار یا پنیر زیره استفاده کنید و به جای جعفری از آویشن استفاده کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید