جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مرغ بختیاری

اگر از درست کردن مرغ های تکراری خسته شده اید پیشنهاد میکنم حتما این روش مرغ را امتحان کنید.مرغ بختیاری بسیار خوش عطر و خوشمزه میباشد.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم

 

 

 

مرغ بدون پوست و ریز خرد شده۱ عدد متوسط
پیاز متوسط۴ عدد
نمک ، زرد چوبه ، زعفران کاریبه مقدار لازم
ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده )۲ پیمانه
روغنبه مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

ابتدا در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها رو که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت می جوشانیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم کمی که سرخ شدند نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم و ترشی ناردون را اضافه اضافه کرده که حدود ۱ و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود .

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)