جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه مرغ با خردل و لیمو

0958753112391214102a

امروز قصد داریم طرز تهیه یک مرغ خوشمزه و متفاوت را آموزش دهیم.مرغ با سس خردل و لیمو بسیار متفاوت و خوش طعم میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • تکه‌های درشت مرغ: ۱۵۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • خردل: یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
  • ارگانو یا ریحان خشک: یک قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز: یک‌‌هشتم قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه

مرغ پوست گرفته را با شعله بالای فر ، روی پنجره فلزی فر با فاصله  ۱۲ سانت حدود ۱۵ دقیقه کباب کنید. روغن مایع، خردل، آبلیمو، فلفل لیمو، ارگانو و فلفل تند را مخلوط کنید و با برس به زیر و روی مرغ‌ها بمالید. ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید. (۶ نفر)
نکته: حرارت فر برای پخت سینه مرغ ۷۵درجه سانتی‌گراد و برای ران مرغ ۸۵ درجه سانتی‌گراد است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید