مربای انار یکی از خوشمزه ترین مرباها میباشد.امروز قصد داریم طرز تهیه ان مربا را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
آب انار / سه پیمانه
نیمدانه انار / یک پیمانه ( از یک انار بزرگ )
شکر / سه پیمانه
آب لیمو / به مقدار لازم
۱ – ابتدا برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید.
۲ – یک انار را دانه کنید و آب بقیه را بگیرید. در این قسمت برای اینکه آب انار تلخ نشود میتوانید از روش زیر استفاده کنید: در سینک، کاسه بزرگی بگذارید، انار را به دو نیم کرده، بخش بریده شده را رو به کف کاسه بگیرید و درحالیکه با یک دست نیمی از انار را گرفته و فشار میدهید، با انگشتان دست دیگر دانههای انار را به سمت داخل تا آنجا که میتوانید فشار دهید و آب آن را درآورید.
۳ – در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید، و به مدت ۳۰ دقیقه آنها را بجوشانید.
۴ – دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر آنها را بپزید.
۵ – برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است .
۶ – مربا را درون یک ظرف استریل و بسیار تمیز بریزید دربش را ببندید و در جای تاریک و خنک قرار دهید.