جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مربای انجیر

40_1-1

این روزها فصل انجیر است و در اکثر خانه ها زیاد میباشد و قیمت پایینی را دارد.اگر مقدار زیادی انجیر دارید میتوانید از آنها مربا درست کنید و در وعده صبحانه از آن میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

 

انجیر: ۱ کیلو
شکر: ۷۰۰ گرم الی یک کیلوگرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه یک قاشق غذا خوری

40_1طرز تهیه:

 

 

۱٫انجیرها رو بشورید بزارید کنار تا تا ابشون بره. بهتره دم انجیر ها رو نگیرید تا موقع پخت له نشه و وا نره و همچنین به مرباتون زیبایی بیشتری میده.

۲٫شکر را با یک تا یک ونیم لیوان آب روی حرارت میزاریم تا به جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه.

۳٫اگه روی شکر کف جمع شد کف ها رو با کفگیر بگیرید و دور بریزید.

۴٫در صورتی که انجیرهاتون خیلی شیرین باشه ۷۰۰ گرم شکر کافیه ولی در غیر این صورت تا یک کیلو گرم شکر نیاز خواهید داشت.

۵٫کمی که شربت غلیظ شد (تقربا ۱۵ دقیقه بعد) انجیرها را به آرامی داخل شربت بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاد، حرارت را کم کنید تا شربت به خورد انجیرها بره و انجیرها بپزه.

۶٫حدود یک رب قبل از برداشتن مربا از روی حرارت وانیل و اب لیمو ترش تازه رو اضافه کنید. میتونید با یک قاشق چایخوری زعفران دم کشیده هم مربا را خوشرنگ تر کنید.

40_2

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)