جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه ماکارون فرانسوی

gha 11

شاید تعجب کنید از شنیدن نام ماکارون و تصویر شیرینی ماکارون.همون طور که میبینید ماکارون یک شیرینی خیلی خوش رنگ و خوشمزه است که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.برای تهیه این شیرینی با ما همراه باشید.

مواد لازم:
  • سفیده تخم‌مرغ: ۳ عدد (۹۰ گرم)
  • پودرشکر: ۱۸۰ گرم
  • شکر دانه ریز: ۴۰ گرم
  • پودر بادام: ۱۲۵ گرم
  • رنگ موردنظر: به میزان لازم
  • اسانس موردنظر: به میزان لازم

روش تهیه:

در ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا پف کنند و سپس آرام آرام شکر دانه‌ریز، رنگ و اسانس را به سفیده اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند. پودر شکر و پودر بادام را با یکدیگر آسیاب کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.  باید توجه داشته باشیم که به واسطه چربی بادام حالت خمیری شکل پیدا نکند. مواد خشک را در ۳ مرحله توسط لیسک به خورد سفیده‌ها می‌دهیم. یک ماسوره ساده به قطر ۲ سانتی‌متر داخل کیسه قیف قرار می‌دهیم. مایه را داخل قیف ریخته و دایره‌هایی به قطر ۳ تا ۴ سانتی‌متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌کوبیم و به‌مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماکارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت ۲۰دقیقه روی پنجره وسط فر می‌گذاریم. برای بین ماکارون‌ها پس از پخت از خامه یا کرم موردنظر مثل کرم‌های کره‌ای یا انواع مارمالاد‌ها استفاده می‌کنیم.

نکته تکمیلی

برای درست کردن این شیرینی باید تمامی نکات زیر را رعایت کنیم. ۱- زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از روز قبل جدا کرده و سفیده‌ها را ۲۴ ساعت در یخچال بگذاریم. ۲- سفیده‌های تخم‌مرغ را به مدت ۳ تا ۴ ساعت از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسند. ۳- از تخم‌مرغ تازه برای ماکارون استفاده نمی‌کنیم.۴- بهتر است از رنگ و اسانس پودری برای این کار استفاده کنیم. ۵- فر را از یک ساعت قبل گرم کرده و مطمئن می‌شویم که دمای آن بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد باقی‌ مانده و بالاتر نخواهد رفت. ۶- در کف سینی حتما باید از کاغذ روغنی یا صفحه‌های سیلیکونی استفاده کنیم.۷- می‌توانیم روی صفحات را با روغن جامد چرب کنیم. ۸- پس از این‌که ماکارون‌ها را در سینی گذاشتیم حتما سینی را ۳ تا ۵ بار به آهستگی روی سطح میز می‌کوبیم تا حباب‌های داخل ماکارون روی سطح آن آمده و از ماکارون‌ها خارج شوند ۹- وقتی که ماکارون‌ها داخل سینی آماده شدند آن‌ها را بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت می‌دهیم تا چسبندگی روی آن از بین برود. ۱۰- دقت می‌کنیم که سطح زیر ماکارون را هیچ‌وقت با روغن مایع چرب نکنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید