جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه ماکارون شکلاتی

index

ماکارون شکلاتی یکی دیگر از شیرینی های خوشمزه ای است که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.کودکان این شیرینی را خیلی دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند.برای تهیه این شیرینی با ما همراه باشید

مواد لازم :
  • سفیده تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شکر دانه ریز:۴۰ گرم
  • پودر شکر:۱۸۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۲۵ گرم
  • پودر بادام: ۱۲۵ گرم

روش تهیه :

ابتدا اگر فر گازی بود روی ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد و اگر برقی بود روی ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم می‌کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده وآن را چرب می‌کنیم.  برای ابتدا سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا پف کنند و سپس آرام آرام شکر دانه ریز را به سفیده اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند. پودر شکر و پودر بادام را با یکدیگر آسیاب کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و توجه داریم که به واسطه چربی بادام حالت خمیری شکل پیدا نکنند. پودر کاکائو را نیز به مواد اضافه کرده و مواد خشک را در ۳ مرحله توسط لیسک به خورد سفیده‌ها می‌دهیم. یک ماسوره ساده به قطر ۲ سانتی متر داخل کیسه قیف قرار می‌دهیم.  مایه را داخل قیف ریخته و دایره‌هایی به قطر ۳ تا ۴ سانتی‌متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌کوبیم و به‌مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماکارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت ۲۰دقیقه روی پنجره وسط فر می‌پزیم. برای بین ماکارون‌های شکلاتی پس از پخت از خامه یا کرم گاناش سفید استفاده می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید