جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه ماهی لیمویی

28909763707033188161

معمولا همه ما ماهی را به صورت کبابی یا سرخ کردنی و یا شکم پر میل میکنیم.امروز قصد داریم طرز تهیه  یک ماهی ترش و عالی را به شما آموزش دهیم.این غذا بسیار اشتها آور و شیک میباشد برای تهیه این مدل ماهی با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  • ماهي شير يا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت: ۶۰۰ گرم
  • گشنيز تازه خرد شده: يك‌چهارم فنجان
  • نمك و فلفل: به‌ميزان لازم
  • كره آب شده: يك قاشق غذاخوري
  • پوست ليموترش رنده شده: يك قاشق مرباخوري
  • روغن: به ميزان لازم
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري

روش تهیه :

ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. ۴ تا ۵ دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهي فرو رفت و ماهي با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنيز را با كره آب شده،‌ پوست ليمو و آبليمو مخلوط كنيد، روي ماهي بريزيد و سرو كنيد. (۴ نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید