جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه ماهی لیمویی

28909763707033188161

معمولا همه ما ماهی را به صورت کبابی یا سرخ کردنی و یا شکم پر میل میکنیم.امروز قصد داریم طرز تهیه  یک ماهی ترش و عالی را به شما آموزش دهیم.این غذا بسیار اشتها آور و شیک میباشد برای تهیه این مدل ماهی با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  • ماهی شیر یا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت: ۶۰۰ گرم
  • گشنیز تازه خرد شده: یک‌چهارم فنجان
  • نمک و فلفل: به‌میزان لازم
  • کره آب شده: یک قاشق غذاخوری
  • پوست لیموترش رنده شده: یک قاشق مرباخوری
  • روغن: به میزان لازم
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه :

ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده،‌ پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید. (۴ نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید