جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه مافین شکلات

beetrootchocolate-muffin04

مافین شکلات یکی از دسر هایی میباشد که همه آن را دوست دارند.امروز قصد داریم این دسر خوشمزه را آموزش دهیم این دسر برای کودکان خیلی مفید میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم :
  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • پودرکاکائو: ۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲عدد
  • روغن مایع: ۱۲۵ میلی‌لیتر(نصف لیوان)
  • آب جوش: ۲۵۰ میلی‌لیتر
  • خامه صبحانه: یک قاشق غذاخوری پر
  • بیکینگ ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱۷۵گرم
مواد لازم برای  تهیه کرم پنیر
  • پنیر خامه‌ای بدون نمک:   ۳۰۰ گرم
  • پودر قهوه فوری یا نسکافه:  یک قاشق غذاخوری
  • شکر:  ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری

روش تهیه :

‌ابتدا درکاسه‌ای گود، آرد و پودرکاکائو و بیکینگ پودر را ۲ تا ۳ بار الک می‌‌کنیم.  ‌شکر را به مواد خشک اضافه کرده و همه را با هم خوب مخلوط می‌‌کنیم.
‌در ظرفی دیگر، تخم مرغ‌ها را با همزن دستی خوب به‌هم زده، خامه را نیز در آب جوش حل کرده، به‌همراه روغن مایع به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌‌کنیم و به‌هم می‌‌زنیم.
‌مواد خشک و تر را با هم مخلوط کرده و به اندازه ۸ شماره با همزن برقی مخلوط می‌‌کنیم.
به‌اندازه سه‌چهارم از قالب‌های مافین را پرکرده و به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم شده می‌‌پزیم.
پس از پخت، آن را از قالب خارج می‌‌کنیم. کمی که خنک شد، قسمت یک سوم بالایی کیک را از عرض برش داده و روی تمامی قسمت‌ها را اندکی شربت قند غلیظ می‌‌ریزیم.
‌برای تهیه کرم، شکر و نسکافه را داخل آسیاب برقی می‌ریزیم تا کاملا پودر شوند، سپس درکاسه‌ای مناسب آن را با پنیر خامه‌ای مخلوط می‌‌کنیم. برای مخلوط کردن مواد، احتیاجی به همزن نیست و این کار را با یک قاشق ساده انجام می‌‌دهیم.
درانتها کرم را داخل قیف ریخته و روی قسمت پایین شیرینی می‌‌گذاریم و برش رویی را به‌صورت کج روی کرم قرار می‌دهیم. مافین‌ها را از چند ساعت قبل از مصرف، داخل یخچال می‌‌گذاریم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید