جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه لوبیا سبز تند هندی

لوبیا سبز تند هندی

چاشنی ها و ترشی ها و غذاهای تند را خیلی از افراد دوست دارند.امروز قصد داریم طرز تهیه لوبیا سبز تند هندی را را آموزش دهیم.همان طور که میدوانید هندی ها عاشق خوراکی های تند هستند.

مواد لازم :
لوبیا سبز ( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید ) نیم کیلو
زنجبیل تازه و پوست کنده به مقدار لازم
سیر پوست کنده ده حبه
آب یک فنجان
روغن گیاهی ۴ قاشق سوپ خوری
زیره سه قاشق چای خوری
دانه گشنیز آسیاب شده دو قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده ۲ عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل آسیاب شده تازه به مقدار لازم
آب لیمو سه قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه لوبیا سبز تند هندی :
زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید .

مخلوط زنجبیل و سیر را به آن افزوده و دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کرده چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را بردارید و روی آن آب لیمو و سپس فلفل زیاد ریخته و شعله را زیاد کنید تا آبش بخار شود .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)