جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه لواشک زرد آلو

3301_1

همه کودکان به لواشک زرد آلو علاقه دارند.اما همان طور که میدانید لواشک هایی که در بازار به فروش میرسد زیاد  بهدادشتی و سالم نیستند.امروز تصمیم داریم یک لواشک خانگی و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم

مواد اولیه :

 

– زردآلو (۳) کیلوگرم
– شکر (۱/۲) پیمانه

3301_1

طرز تهیه:

 

۱-مواد اولیه را آماده میکنیم.

3301_2

۲-زردآلو هارا نصف میکنیم و روی سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس می گذاریم.

3301_4

۳-پس از گذشت ۲۵ دقیقه سینی را از فر در می آوریم و به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم خنک شود و سپس زردآلو ها را درون مخلوط کن میریزیم تا کاملا یک دست شوند.

3301_5

۴-سپس پوره زرد آلو را درون ظرف گودی می ریزیم و شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا شکر حل شود. سپس پوره را درون آبکشی یا توری های نازک میریزیم و با لیسک صاف میکنیم.

3301_6

۵-سینی را با دو لایه کاغذروغنی(و یا پلاستیک) می پوشانیم و مایع صاف شده را درون سینی میریزیم و به مدت یک روز الی سه روز در سینی را در آفتاب ویا در هوای آزاد می گذاریم تا خشک شود. ویا می توانید سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌ایم به مدت ۲ ساعت قرار دهیم تا زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.

3301_7۶-پس از خشک شدن با قیچی مطابق شکل لواشک ها را برش می دهیم.

3301_8۷-و سپس لواشک هارا رول می کنیم.

3301_9

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)