جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه لبو

لبو

امروز میخواهیم آموزش طرز تهیه و بهترین روش پخت لبو را به شما آموزش بدهیم همانطور که میدانید لبو مخصوص فصل زمستان بوده و اکثر مردم آن را دوست دارند

لبو را با یک پد یا برس خوب شسته و تمیز کنید،اما سر و ته آن را نبرید (تریم نکنید) هر بریدگی در سطح پوست باعث خارج شدن رنگ و قند آن میشود. آب را اضافه کرده و شکر را روی آنها پاشیده روی حرارت ملایم بپزید. دقت کنید بعد از پخت باید کمتر از یک لیوان آب در قابلمه باشد. اگر مقدار آب بیشتر است روی حرارت بگذارید تا آب اضافی تبخیر شود و شربت پررنگ و نسبتا غلیظی حاصل شود. من از یک قطعه (بار) , شکرقهوه ای فشرده که حدود ۸۰ گرم است استفاده کردم کلا شکر قهوه ای سلامت تره و اثر بهتری هم دارد.

در زودپز تقریبا یک ساعت و نیم زمان برای پخت لازم است چون لبو دیرپز است . لبو طبع سرد دارد و اضافه کردن شکر نه تنها باعث خنثی کردن سردی آن میشود بلکه باعث لذیذ شدن و ظهور و بروز بیشتر رنگ سرخ آن میگردد.

بعد از پخت پوست لبو به راحتی جدا میشود. لبو را برش داده و کمی از عصاره روی آن ریخته و داغ یا سرد سرو کنید. میتوانید لبو و شربت آن را در دو ظرف جدا تا دو هفته در یخچال نگه دارید. اسنک خوبی برای هر ساعت از روز است و با خیلی از سالادها هماهنگی دارد، غذای خیلی خوبی برای رژیم کنترل وزن است. و اگر چیزی از آن باقی ماند، بهترین انتخاب درست کردن ترشی لبوست ،حتی اگر لبو دوست ندارید باز هم ترشی لبو را امتحان کنید.

بااین کار لبو هایی که دارید درخشان، خوش طعم و البته لذید می شوند. خوب است که لبو را به صورت گرم میل کنید. زمانی که آب لبو را خواستید بیرون بریزید اگر آم را به پای گل های سفید بریزید رنگ آن ها بسیار جالب می شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)