جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه لازانیا گیاهی

اگر به دنبال یک غذای گیاهی و خوشمزه و راحت هستید پیشنهاد میکنم ادامه مطلب را مطالعه کنید و این غذای خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

● مواد لازم
خمیر لازانیا۲۵۰ گرم
پیاز حلقه حلقه۲ عدد
روغن زیتون۱/۴ فنجان
کدو پاک شده و حلقه شده۴ عدد
قارچ خرد شده۲۵۰ گرم
سیر خرد شده۳ حبه
پنیر پیتزا۲۵۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پودر آویشن۱ قاشق غذاخوری
آرد۲ قاشق غذاخوری
شیر۲ پیمانه
کره۶۰ گرم


● طرز تهیه

ابتدا سس سفید را آماده می کنیم به این ترتیب که آرد و کره را روی حرارت تفت می دهیم و سپس شیر را اضافه می کنیم هم می زنیم تا صاف و یکدست شود و مایه رقیقی بدست آید. برای لازانیا بهتر است سس سفید رقیق باشد. سپس به ترتیب مواد را آماده می کنیم:روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و پیاز را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس کدو،قارچ و سیر را در آن می ریزیم و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بهم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

 

یک ظرف نسوز را کنار می گذاریم ،از مایه سس سفید به اندازه ۲ قاشق غذاخوری کف ظرف ریخته و یک لایه از لازانیا روی آن قرار می دهیم و به ترتیب روی آن ۱/۳ مخلوط پنیر،۱/۳ مخلوط سبزی و ۱/۳ از سس را که آماده کرده بودیم به صورت سه لایه روی ورقه های لازانیا می چینیم و به همین ترتیب از مواد می پوشانیم و روی آخرین لایه پنیر پیتزا می پاشیم. سینی را درون فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)