جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه لازانیای کم چرب با کدو

1

 

  • به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت لازانیا را بپزید . ده دقیقه صبر کنید تا خنک شده و سپس آن را برش بزنید .

 

مواد لازم :

 پیاز خرد شده نصف فنجان
 سیر خرد شده ۲ حبه
 جعفری ۳ قاشق سوپ خوری
 روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
 پونه نصف قاشق چای خوری
ریحاننصف قاشق چای خوری
آویشننصف قاشق چای خوری
فلفلنصف قاشق چای خوری
گوجه فرنگی پخته شده بدون پوستسه فنجان
سس گوجه فرنگییک فنجان
رب گوجه فرنگییک فنجان
قارچ خرد شدهسه فنجان
کدوی سبز خرد شدهسه عدد
پنیر موزرلا رنده شده۲۵۰ گرم
پنیر ریکوتا۲۵۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه  لازانیای کم چرب با کدو :
پیاز ، سیر ، جعفری و دیگر سبزیجات معطر را در روغن سرخ کرده تا پیازها تر شوند . گوجه های خرد شده ، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه کنید . آن را گاه به گاه هم بزنید . پس از نیم ساعت قارچها را نیز به آن اضافه کرده و هم بزنید . پس از اینکه کدو ها را به هشت قسمت تقسیم کردید ، فر را داغ کنید . روی سینی فر به ترتیب ، سس ، کدو ، پنیر ریکوتا ، سس ، کدو ، پنیر موزرلا ریخته و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید .
به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت لازانیا را بپزید . ده دقیقه صبر کنید تا خنک شده و سپس آن را برش بزنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)