جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه قیمه نجفی

fo4093

قیمه نجفی یک غذای بسیار لذیذ و سنتی میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوشمزه میباشد.اگر قصد دارید این غذا را یاد بگیرید ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم برای قیمه نجفی :

 

 

 گوشت گوسفندی بدون استخوان  ۲۵۰ گرم
 نخود ۱۵۰ گرم
 پیاز متوسط  ۱ عدد
 رب گوجه فرنگی  ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آب زده ۵ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
دارچین به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه قیمه نجفی :
گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود. برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

نخود را حداقل ۱۲ ساعت خیسانده و کاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه و با گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

این خورش را می توان با برنج سفید سرو کرد.

 

نکاتی برای تهیه قیمه نجفی :
این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)