جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه قیمه نثار

4420_571

قیمه نثار یک غذای اصیل ایرانی میباشد که همه ما ایرانی ها آن را دوست داریم.امروز قصد داریم طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

 

مواد لازم
برنج ۶ پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله ۳۰۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۵۰ گرم
زرشک ۵۰ گرم
رب یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
روغن .زعفران و نمک به میزان لازم

 
طرز تهیه
برنج را از قبل خیس میکنیم پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را که قیمه ای خرد کرده اید با پیاز داغ کمی سرخ کنید و رب را به آن اضافه کنید بعد روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن غلیظ شود .بعد از پخت گوشت نمک و نیمی از خلال بادام را به آن اضافه کرده برنج را هم آبکش کرده و دم کنید هنگام کشیدن پلو در دیس از مواد قیمه لابه لای پلو بکشید  و در آخر برنج زعفرانی را به مواد زرشک اضافه کرده و روی برنج را با بقیه قیمه و نثارو زرشک و خلال پسته تزئین کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)