جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه قیمه گیاهی

1

 

  • صورتی که میزان های ذکر شده برای چهار نفر مساوی رعایت شود) محتوی ۲۰۰ کالری است . پس یک غذای بسیار کم کالری است و مصرف آن با ۱۰ قاشق برنج یک وعده غذایی مناسب برای افراد تحت رژیم است

 

مواد لازم :

 نخود فرنگی پخته۵۰۰ گرم
 پنیر محلی خرد شده ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۱۰۰ گرم
  گشنیز خرد شدهنصف پیمانه
پودر زیره و تخم گشنیزنصف قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمزکمتر از یک قاشق چایخوری
نمکبه مقدار کافی

موادی که باید با هم آسیاب شوند

 پیاز متوسط خرد شده یک عدد
 زنجبیل یک تکه یا یک قاشق پودر شده
 سیر سه حبه

طرز تهیه :
روغن را در ظرفی حرارت داده ، به آن پنیر خرد شده بیفزایید و سرخ کنید تا طلایی شود .
موادی را که با هم آسیاب کرده اید به آن بیفزایید و سپس یک پیمانه آب افزوده و پنج دقیقه به هم بزنید .
تمام مخلفات دیگر به اضافه نمک و نخود فرنگی را نیز بیافزایید. سپس یک پیمانه آب افزوده ، به مدت پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید، برگ های گشنیز را روی آن پاشیده و به صورت داغ سرو کنید.
نکات تغذیه ای :
این غذا حاوی گوشت و محصولات گوشتی نیست و در عین حال محتوی نخود سبز و گوجه فرنگی، پیاز و سیر است ، از این رو غذایی مفید برای افراد مبتلا به عوارض قلب وعروق وهمچنین غذایی مناسب است برای افرادی که رژیم لاغری را رعایت می کنند .هر پرس این غذا (در صورتی که میزان های ذکر شده برای چهار نفر مساوی رعایت شود) محتوی ۲۰۰ کالری است . پس یک غذای بسیار کم کالری است و مصرف آن با ۱۰ قاشق برنج یک وعده غذایی مناسب برای افراد تحت رژیم است .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)