جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی

fo3681

قیمه ریزه نخودچی یکی از غذاهای محلی و بسیار خوشمزه اصفهانی های عزیز میباشد.اگر علاقه دارید این غذای خوشمزه و خوش رنگ را یاد بگیرید ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم برای قیمه ریزه نخودچی :

 

 گوشت چرخ کرده گوساله۵۰۰ گرم
 آرد نخودچی۲۵۰ گرم
 پیاز۱ عدد متوسط
آب ولرم۱ پیمانه
پیاز داغ طلایی۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی :
ابتدا پیاز داغ را به همراه رب گوجه و نمک و فلفل و نصف پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید، مخلوط کرده تا رب کامل باز شود. حرارت را کم کرده به مدت ۱۰ دقیقه تا کمی غلیظ شود.

گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له شود. پیاز رنده شده (رنده ریز) را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ورز داده سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه کرده کاملاً ورز داده تا خمیر یک دستی درست شود.

نعنا خشک پودر شده را اضافه کرده با مواد مخلوط نمایید. سپس دست را خیس کرده و به اندازه توپ های اندازه گردو برداشته کامل گرد کرده و در سس آماده شده انداخته و اجازه می دهیم کاملاً پخته و جا افتاده شود. این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

دقت کنید که در آخر این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)