جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر

fo3910

ققلی اسفناج یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه رامسر میباشد.اگر به دنبال یک شام بسیار راحت و در عین حال خوشمزه هستید حتما این غذا را امتحان کنید

مواد لازم برای قلقلی اسفناج :

 

 

اسفناج ۵۰۰ گرم
 سیب زمینی پخته ۱ عدد
 تخم مرغ ۱ عدد
 پیاز داغ  ۱ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه

طرز تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد کنید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید بخارپز شود.
سیب‌زمینی پخته را رنده کنید.

حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سیب زمینی را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذارید.
بعد از نیم ساعت اندازه یگ گردو از موادتان بردارید و در روغن سرخ کنید.

 

 

نکته برای تهیه قلقلی اسفناج :
با کمی اسفناج و پیاز داغ می توانید سس خوشمزه ای برای قلقلی اسفناج تان درست کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید