ققلی اسفناج یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه رامسر میباشد.اگر به دنبال یک شام بسیار راحت و در عین حال خوشمزه هستید حتما این غذا را امتحان کنید
مواد لازم برای قلقلی اسفناج :
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
سيب زمينی پخته | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پياز داغ | ۱ قاشق سوپخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به اندازه دلخواه |
طرز تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي ۱۰ دقيقه بگذاريد بخارپز شود.
سيبزميني پخته را رنده كنيد.
حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.
بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.
نکته برای تهیه قلقلی اسفناج :
با كمی اسفناج و پياز داغ می توانيد سس خوشمزه ای برای قلقلی اسفناج تان درست كنيد.
امتیاز شما به این دستور پخت