جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده

عدس پلو با گوشت چرخ کرده بسیار خوشمزه و مجلسی میباشد.در این پست تصمیم داریم این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.میتوانید این غذا را در مهمانی های خود درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

 

برنج ۳ پیمانه
عدس ۱/۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۸۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
کشمش پلویی ۱ پیمانه
پسته و خلال بادام هر کدام ۱/۲ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
چاشنی لیمو فلفل به میزان دلخواه
ادویه مخلوط به میزان دلخواه
ادویه دارچین به میزان دلخواه
کره ۱۰۰ گرم
زعفران، روغن و نمک به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک می پزیم، سپس آنها را در یک آبکش ریخته و کنار می گذاریم. (توجه داشته باشید که عدس ها نبید له شوند).

پیاز ها را رنده کرده به گوشت چرخ کرده اضافه و با تخم مرغ و چاشنی لیمو فلفل و زردچوبه به خوبی مخلوط کرده و ورز می دهیم تا مواد کمی به صورت چسبناک در آید.

سپس مواد را به صورت کوفته های خیلی کوچک در می آوریم (کوفته قلقلی) و کوفته ها را در ماهیتابه با کمی روغن داغ سرخ می نماییم.

در زمانی که کوفته ها در حال آماده شدن است در یک قابلمه بزرگ آب و مقداری نمک ریخته و پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا برنج ها نرم شوند سپس در آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن می ریزیم.

کشمش ها را نیز شسته با کره تفت می دهیم. حال مواد آماده دم کردن است.

در یک قابلمه ی بزرگ کمی آب و روغن و دو کفگیر برنج، یک کفگیر عدس و مقداری کوفته ریزه و کمی کشمش به اضافه ی ادویه ی مخلوط (پلویی) و دارچین و یک قاشق غذا خوری زعفران آبکرده می ریزیم و به همین ترتیب مواد را روی هم می ریزیم.

در انتها درب قابلمه را گذاشته و روی شعله با حرارت زیاد قرار می دهیم. پس از ۵ الی ۷ دقیقه درب قابلمه را برداشته دم کنی را می گذاریم و شعله ی گاز را کم کرده و به مدت ۱ ساعت غذا را دم می کنیم. برای تزئین غذا می توانید در هنگام سرو، روی آن را با خلال پسته و بادام به شکل دلخواه تزئین نمایید.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید