جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیشلیک

fo279

درست کردن کباب یکی از هنرهای ایرانی های عزیز میباشد. این غذا بسیار پر طرفدار و خوشمزه میباشد و معمولا آن را در مراسم های دور همی درست میکنند.امروز قصد داریم این کباب خوشمزه را آموزش دهیم

مواد لا زم:

 

 

گوشت راسته پاک کرده ۵۰۰= گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز ۴ عدد
پیاز رنده کرده ۱ قاشق
گوجه فرنگی ۸ عدد
ماست ۲/۱ پیمانه
آب لیمو ۲ عدد
زعفران ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۴ قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:
برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود .

 

انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقرﻳﺒﺄ بقطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملا یم باشد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)