جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه شیرینی نارگیلی

w8xvh7ms2d8dpz3lxfr4

شیرینی نارگیلی را همه ما میشنایم و دوست داریم و از خوردن ان لذت میبریم.امروز قصد داریم طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را آموزش دهیم.این شیرینی مخصوص عید ها و مناسبت ها میباشد.

مواد لازم :

  • نارگيل رنده‌شده: ۲۰۰ گرم
  • شكر: دوسوم فنجان
  • آرد سفيد: يك‌سوم فنجان
  • نمك: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • سفيده تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • وانيل يا اسانس بادام: كمي
  • شكلات: ۱۲۰ گرم
  • روغن جامد: يك قاشق مرباخوري

روش تهیه :

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم كنيد. سيني فر بزرگي را چرب كرده و آرد بپاشيد يا كف آن را كاغذ روغني بيندازيد. نارگيل، شكر، آرد و نمك را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها و وانيل را هم اضافه كنيد و هم بزنيد. گلوله‌هايي از خمير را با كمك ۲ قاشق مرباخوري به فاصله ۵ سانت در سيني بچينيد و ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر بگذاريد تا لبه‌هاي شيريني طلايي شود، سپس روي الك سيمي خنك كنيد. اگر مايل بوديد شكلات و روغن جامد را روي حرارت ملايم، آب كنيد، مرتب به هم بزنيد و به صورت خط خطي روي شيريني بريزيد يا گوشه‌اي از شيريني را در مايه شكلات بزنيد. (۳۰ عدد)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید