شیرینی نارگیلی را همه ما میشنایم و دوست داریم و از خوردن ان لذت میبریم.امروز قصد داریم طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را آموزش دهیم.این شیرینی مخصوص عید ها و مناسبت ها میباشد.
مواد لازم :
- نارگيل رندهشده: ۲۰۰ گرم
- شكر: دوسوم فنجان
- آرد سفيد: يكسوم فنجان
- نمك: يكهشتم قاشق مرباخوري
- سفيده تخممرغ: ۳ عدد
- وانيل يا اسانس بادام: كمي
- شكلات: ۱۲۰ گرم
- روغن جامد: يك قاشق مرباخوري
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم كنيد. سيني فر بزرگي را چرب كرده و آرد بپاشيد يا كف آن را كاغذ روغني بيندازيد. نارگيل، شكر، آرد و نمك را با هم مخلوط كنيد. سفيدهها و وانيل را هم اضافه كنيد و هم بزنيد. گلولههايي از خمير را با كمك ۲ قاشق مرباخوري به فاصله ۵ سانت در سيني بچينيد و ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر بگذاريد تا لبههاي شيريني طلايي شود، سپس روي الك سيمي خنك كنيد. اگر مايل بوديد شكلات و روغن جامد را روي حرارت ملايم، آب كنيد، مرتب به هم بزنيد و به صورت خط خطي روي شيريني بريزيد يا گوشهاي از شيريني را در مايه شكلات بزنيد. (۳۰ عدد)