جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه شیرینی نارگیلی

w8xvh7ms2d8dpz3lxfr4

شیرینی نارگیلی را همه ما میشنایم و دوست داریم و از خوردن ان لذت میبریم.امروز قصد داریم طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را آموزش دهیم.این شیرینی مخصوص عید ها و مناسبت ها میباشد.

مواد لازم :

  • نارگیل رنده‌شده: ۲۰۰ گرم
  • شکر: دوسوم فنجان
  • آرد سفید: یک‌سوم فنجان
  • نمک: یک‌هشتم قاشق مرباخوری
  • سفیده تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • وانیل یا اسانس بادام: کمی
  • شکلات: ۱۲۰ گرم
  • روغن جامد: یک قاشق مرباخوری

روش تهیه :

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر بزرگی را چرب کرده و آرد بپاشید یا کف آن را کاغذ روغنی بیندازید. نارگیل، شکر، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. سفیده‌ها و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید. گلوله‌هایی از خمیر را با کمک ۲ قاشق مرباخوری به فاصله ۵ سانت در سینی بچینید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا لبه‌های شیرینی طلایی شود، سپس روی الک سیمی خنک کنید. اگر مایل بودید شکلات و روغن جامد را روی حرارت ملایم، آب کنید، مرتب به هم بزنید و به صورت خط خطی روی شیرینی بریزید یا گوشه‌ای از شیرینی را در مایه شکلات بزنید. (۳۰ عدد)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید