طرز تهیه شیرینی مرنگ بادامی
شیرینی مرنگ بادامی یکی از شیرینی هایی است که معمولا در زمانی اعیاد زیاد نوش جان میکنید.امروز قصد داریم طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم براي دو نفر:
مواد لازم | مقدار لازم |
بادام پرك | ۱۷۵ گرم |
شكر قهوهاي | ۲۲۵ گرم |
شكر سفيد | ۲۲۵ گرم |
سفيده تخممرغ | ۶ عدد |
توتفرنگي | ۵۰۰گرم |
خامه | ۵۷۰ گرم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه ماکارون شکلاتی
روش تهیه :
۱. دوسوم بادام پرك را داخل آسياب پودر كرده و يكسوم بادام را با چاقو پرك كنيد.
۲. ابتدا سفيده تخممرغ را آنقدر بزنيد تا پف كند. سپس دو نوع شكر را با هم مخلوط كرده و به آرامي به سفيده تخممرغ اضافه كنيد تا مايه سفت و سنگين شود.
۳. بادام آسيابشده را به مايه سفيده اضافه كرده تا مخلوط اصلي به دست آيد.
۴. يكي سيني را چرب كرده و با كاغذ روغني پوشش دهيد.
۵. مايه به دست آمده را داخل قيف ريخته و روي كاغذ بهصورت دايرهوار از مركز شروع به ريختن كرده تا شكلي شبيه دايره به دست آيد.
۶. بادام پركشده را روي مرنگ پاشيده و داخل فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتيگراد بهمدت يك ساعت بپزيد.
۷. بعد از پخت مرنگها يك مرنگ را زير قرار داده و روي آن را خامه ماليده و نصف توت فرنگيها را پرك كرده و روي آن خامه بچينيد و صفحه دوم مرنگ را روي خامه و توتفرنگيها بگذاريد و دوباره روي مرنگ را با خامه پوشانده و با مابقي توتفرنگيها تزئين كنيد.