جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه شیرینی مرنگ بادامی

5258_842

شیرینی مرنگ بادامی یکی از شیرینی هایی است که معمولا در زمانی اعیاد زیاد نوش جان میکنید.امروز قصد داریم طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای دو نفر:

  • بادام پرک: ۱۷۵ گرم
  • شکر قهوه‌ای: ۲۲۵ گرم
  • شکر سفید: ۲۲۵ گرم
  • سفیده تخم‌مرغ: ۶ عدد
  • توت‌فرنگی: ۵۰۰گرم
  • خامه: ۵۷۰ گرم

روش تهیه :

۱. دوسوم بادام پرک‌ را داخل آسیاب‌ پودر کرده و یک‌سوم بادام را با چاقو پرک کنید.
۲. ابتدا سفیده تخم‌مرغ را آنقدر بزنید تا پف کند. سپس دو نوع شکر را با هم مخلوط کرده و به آرامی به سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید تا مایه سفت و سنگین شود.
۳. بادام آسیاب‌شده را به مایه سفیده اضافه کرده تا مخلوط اصلی به دست آید.
۴. یکی سینی را چرب کرده و با کاغذ روغنی پوشش دهید.
۵.  مایه به دست آمده را داخل قیف ریخته و روی کاغذ به‌صورت دایره‌وار از مرکز شروع به ریختن کرده تا شکلی شبیه دایره به دست آید.
۶. بادام پرک‌شده را روی مرنگ پاشیده و داخل فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به‌مدت یک ساعت بپزید.
۷. بعد از پخت مرنگ‌ها یک مرنگ را زیر قرار داده و روی آن را خامه مالیده و نصف توت فرنگی‌ها را پرک کرده و روی آن خامه بچینید و صفحه دوم مرنگ را روی خامه و توت‌فرنگی‌ها بگذارید و دوباره روی مرنگ را با خامه پوشانده و با مابقی توت‌فرنگی‌‌ها تزئین کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید