امروز قصد داریم یک شیرینی خیلی خوشمزه و راحت را به شما عزیزان آموزش دهیم.این شیرینی مخصوص عید نوروز و مخصوص کودکان میباشد.ایده خوبی برای تولد هم است.اين شيريني هاي زيبا و جالب عروسکی، توسط آشپز ژاپني به نام ما تاماگوسان طراحي و پخته شده اند
طرز تهیه:
۱- دمای فر را تا ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۰ درجه فارنهایت) بالا ببرید.
۲- ۱۱۰ گرم آرد کیک، ۲۰ گرم نشاسته ی سیب زمینی را در کاسه با هم مخلوط کنید.
۳- ۴۰ گرم شربت چغندر قند، ۱۰ گرم عسل و ۳۰ گرم روغن گیاهی را در کاسه ای دیگر با هم ترکیب کنید.
۴- مواد را با هم ترکیب کنید و آنها را صاف نمایید.
۵- با استفاده از قالب خرسی، خرس ها را از خمیر صاف شده درآورید.
۶- با استفاده از خودکار یا یک جسم نوک تیز، صورت خرس را طراحی کنید.
۷- از باقیمانده ی خمیر، می توانید برای صافکاری و دستهای خرس های خود استفاده کنید.
۸- بادام و یا سایر دانه های مورد نظر خود را در بغل خرس ها قرار دهید.
۹- خرس ها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از آن دمای فر را به ۱۵۰ درجه سانتیگراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) کاهش داده و ۱۰ دقیقه ی دیگر خرس ها را داخل فر نگه دارید.
۱۰- خرس های ناز و عروسکی شما درست شده اند و آماده ی خوردن هستند!