جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیرینی فندق و شکلات

vwe8lmwihypxssalp1e7

امروز قصد داریم طرز تهیه شیرینی فندوق و شکلات را به شما عزیزان آموزش دهیم.این شیرینی خیلی راحت میباشد و بهترین ایده برای تولد و عید نوروز است.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • پودر فندق: ۱۰۰ گرم
  • كره: ۱۸۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • آب: ۳ قاشق سوپ‌خوري
  • وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • بريلوي شكلاتي يا شكلات ذوب‌شده براي بين‌ بيسكويت‌ها: به ميزان لازم

روش تهیه :

۱٫ابتدا كره را از يخچال بيرون مي‌گذاريم تا به دماي محيط برسد. سپس مواد خشك را در كاسه‌اي گود با هم مخلوط مي‌كنيم .

۲٫كره را ميان آن‌ها مي‌گذاريم و با نوك انگشتان مواد را به خورد هم مي‌دهيم تا مخلوط ماسه‌اي شود، زرده‌هاي تخم‌‌مرغ را با آب مخلوط كرده، روي مواد مي‌ريزيم و همه را با هم چنگ مي‌زنيم تا خمير يكدستي حاصل شود.

۳٫خمير را نيم ساعت در دماي خنك استراحت مي‌دهيم و بهتر است در يخچال نباشد.

۴٫سپس خمير به قطر ۴ تا ۵ ميلي‌متر را روي يك سطح صاف پهن كرده و با كاتر گرد كنگره‌دار به قطر ۲‌سانتي‌متر آن را قالب مي‌زنيم.

۵٫خميرها را داخل سيني فر چيده و روي پنجره وسط كه از قبل آن را با دماي ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.

۶٫پس از خنك شدن بين‌ نان‌هاي پخته‌شده را بريلوي يا شكلات ذوب‌شده گذاشته  و دو به دو به هم مي‌چسبانيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)