جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیرینی شکری | انواع کیک و شیرینی خانگی

شکری

شیرینی شکری را همه دوست دارند امروز قصد داریم طرز تهیه این شیرینی را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدورام که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :
روغن شیرینی پزی                               دو سوم پیمانه
کره                                                دو سوم پیمانه
شکر                                              یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین
تخم مرغ                                           ۲ عدد
وانیل                                               ۲ قاشق چای خوری
آرد                                                  سه و نیم پیمانه
بیکینگ پودر                                       ۲ قاشق چای خوری
نمک                                              ۱ قاشق چای خوری

 

 

روش تهیه :
دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.
کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.

از خمیر آماده شده، توپ‌های کوچک هم اندازه درست کنید. توپ ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله ۵ سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.
شیرینی‌ها را ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن ها کمی تیره شود. سپس آن‌ها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.

 

این شیرینی به دلیل راحت بودن وقت و هزینه زیادی ندارد و خیلی به صرفه اقتصادی هست برای خانواده های عزیز .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)