افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه شیرینی رول دارچینی جدید

شیرینی

شیرینی رول دارچینی درست کنید و مهمانان خود را شگفت زده کنید.این شیرینی را میتوان به عنوان عصرانه و یا برای ایام عید درست کرد.برای تهیه این شیرینی با ما همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی رول دارچینی : 

 

 آرد ۶۰۰ گرم
شیر  ۲۰۰ میلی لیتر
پودر خمیر ترش ۱۰ گرم
 شکر ۵۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
مارگارین مخصوص قنادی ۴۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ میلی‌لیتر
کرم پاتی سیر، دارچین و کشمش به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
زرده تخم‌مرغ یک عدد

روش تهیه شیرینی رول دارچینی :
ابتدا شیر، روغن مایع، تخم‌مرغ، نمک و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم تا مایه یکدست بدست بیاید. در کاسه‌ای دیگر آرد و پودر خمیر ترش را با هم مخلوط کرده، به مایه آماده شده اضافه می‌کنیم. خمیر به دست آمده را ۱۰ دقیقه روی میز قرار داده و روی آن را می‌‌پوشانیم و استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را به شکل یک به علاوه برش داده، از چهار طرف کمی باز می‌کنیم.

مارگارین را وسط خمیر گذاشته و چهار طرف را روی آن جمع می‌کنیم و وردنه را روی آن می‌کشیم تا کره بین خمیر باز شود. خمیر را سه‌لا تا می‌زنیم و ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم؛ پس از این مدت خمیر را باز کرده و پنج لا تا می‌زنیم و ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. دوباره مرحله پنج لا را با ۲۰ دقیقه استراحت تکرار می‌کنیم و بار آخر خمیر را سه لا تا زده و ۱۰ دقیقه استراحت می‌دهیم.

حالا خمیر را به قطر سه میلی‌متر باز می‌کنیم، روی خمیر را با کرم پاتی سیر، دارچین و کشمش پوشانده، آن را لوله می‌کنیم و حلقه حلقه می‌بریم و یک پهلو داخل سینی می‌گذاریم، روی نان‌ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زرین کرده، شکر می پاشیم و به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده ایم قرار می‌ دهیم و می پزیم.

 

نکته:
این شیرینی را با خمیر هزارلا نیز می‌توانیم تهیه کنیم؛ در این صورت چون خمیر هزارلا به صورت آماده در بازار به فروش می‌رسد کار ما بسیار ساده‌تر خواهد شد اما شیرینی‌ای که با خمیر هزارلای آماده تهیه می‌شود بسیار ترد‌تر و خشک تر از شیرینی‌ای خواهد بود که خمیر آن در منزل تهیه می‌شود ولی در هر دو صورت مطبوع و خوش‌طعم است.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *