جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیرینی رزت

xkhczaa52vt9j6z8em68

شیرینی رزت یکی از شیرینی هایی است که هم طعم و هم قیافه و رنگ خوبی دارد.این شیرینی بسیار اشتها آور و زیبا میباشد..این شیرینی را میتوان تا پانزده روز در دمای محیط نگه داشت.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم
پنیر خامه ای ۱۱۳گرم
خامه ی صبحانه ۱تا ۲ قاشق سوپخوری سرخالی
پودر شکر ۴پیمانه
اسانس دلخواه (لیمو،نعنا،توت فرنگی…) ۱ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی به میزان لازم

 

طرز تهیه :
پنیرخامه ای و خامه را از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید.پنیرخامه ای را با دور متوسط همزن به مدت یک دقیقه هم بزنید،سپس یک قاشق سوپخوری از خامه را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.پودر شکر را پیمانه پیمانه اضافه کنید و با دور کند همزن مواد را با هم مخلوط کنید .اسانس مورد نظر را اضافه کنید و ۴ پیمانه پودر شکر را کاملا با مواد مخلوط کنید .اگر احساس کردید مایه رزت خیلی سفت شده قابل قیف زدن نیست ،یک قاشق سوپخوری دیگر خامه صبحانه به آن اضافه کنید .برای اطمینان بیشتر قبل از اضافه کردن دومین قاشق خامه صبحانه ،مقدار کمی از مایه را داخل قیف که با ماسوره ی کنگره دار آماده کرده اید ریخته و شروع به قیف زدن کنید.اگر مایه خیلی سفت بود،خامه را اضافه کنید.درغیر اینصورت لزومی به اضافه کردن دومین قاشق خامه نمی باشد.قالب یا سینی مستطیل شکلی را با فویل نازک آلومینیومی بپوشانید.مایه ی رزت را داخل چند کاسه بریزید و مقدار کمی رنگ خوراکی دلخواه به هر کدام از کاسه ها اضافه کنید

برای تهیه این رزت ها میتوانید از ماسوره ی متوسط کنگره دار معمولی استفاده کنید .مایه را داخل قیف بریزید و با حرکات دستتان موافق جهت عقربه های ساعت رزت ها را فرم دهید.این شیرینی را پس از فرم دادن به مدت ۲ روز در مجاورت هوا قرار دهید تا کاملا خشک شود برای تسریع در خشک شدن ،رزت ها را پس از یک روز از آلومینیوم جدا کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا زیر رزت ها نیز خشک شود .
این شیرینی را می توانید در دمای محیط برای مدت ۱۵ روز نگهداری کنید.
این دستور ۸۰۰گرم کربوهیدرات،۳ گرم پروتئین،۴۰گرم چربی و ۳۶۸۰کیلوکالری انرژی دارد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)