جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیرینی برشتوک

برشتوک یکی از شیرینی هایی است که با مخلوط آرد گندم و آرد نخود درست میشود و بسیار پر طرفدار و خوشمزه میباشد.در این پست قصد داریم این شیرینی خوشمزه را آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید

مواد لازم :

 

 

پودر قند دو پيمانه (۳۰۰ گرم)
آرد گندم دو و نيم پيمانه (۳۵۰ گرم)
آرد نخودچي دو پيمانه (۲۲۰ گرم)
روغن جامد يك پيمانه (۲۱۵ گرم)
پودر هل يك قاشق سوپخوري
پودر كاكائو دو قاشق سوپخوري

مواد لازم براي تزئين برشتوك :

 

 

 

شكلات قهوه‌اي ۱۵۰ گرم
شكلات سفيد ۱۵۰ گرم
پسته يك پيمانه

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

ابتدا پودرقند و آردگندم را الك كرده، درون تابه بريزيد و روي حرارت تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود زماني كه عطر آن درآمد از روي حرارت برداريد.
آرد نخودچي را هم الك كنيد. جداگانه تفت دهيد و به آردگندم اضافه كنيد و روي حرارت قرار دهيد. روغن را اضافه كرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا مواد نيمه‌گرم شوند.

 

قند، پودرهل و پودركاكائو را به مواد بيفزاييد. حلوا را به ضخامت دو سانتي‌متر بين دو ورق كاغذ روغني با وردنه پهن كنيد. شكلات تيره و سفيد را در دو ظرف جداگانه ريخته و روي بخار آب قرار دهيد. روي خمير باز شده شكلات تيره آب شده بريزيد و روي آن را صاف كنيد و بگذاريد كمي ببندد و در اين هنگام شكلات سفيد را ريخته و صاف كنيد و روي آن دوباره شكلات تيره آب شده بريزيد و صاف كنيد، پس از بسته‌شدن شكلات، حلوا را به شكل لوزي برش دهيد و روي حلوا مطابق شكل با پسته تزئين كنيد.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)