جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیرینی برشتوک

برشتوک یکی از شیرینی هایی است که با مخلوط آرد گندم و آرد نخود درست میشود و بسیار پر طرفدار و خوشمزه میباشد.در این پست قصد داریم این شیرینی خوشمزه را آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید

مواد لازم :

 

 

پودر قنددو پيمانه (۳۰۰ گرم)
آرد گندمدو و نيم پيمانه (۳۵۰ گرم)
آرد نخودچيدو پيمانه (۲۲۰ گرم)
روغن جامديك پيمانه (۲۱۵ گرم)
پودر هليك قاشق سوپخوري
پودر كاكائودو قاشق سوپخوري

مواد لازم براي تزئين برشتوك :

 

 

 

شكلات قهوه‌اي۱۵۰ گرم
شكلات سفيد۱۵۰ گرم
پستهيك پيمانه

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

ابتدا پودرقند و آردگندم را الك كرده، درون تابه بريزيد و روي حرارت تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود زماني كه عطر آن درآمد از روي حرارت برداريد.
آرد نخودچي را هم الك كنيد. جداگانه تفت دهيد و به آردگندم اضافه كنيد و روي حرارت قرار دهيد. روغن را اضافه كرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا مواد نيمه‌گرم شوند.

 

قند، پودرهل و پودركاكائو را به مواد بيفزاييد. حلوا را به ضخامت دو سانتي‌متر بين دو ورق كاغذ روغني با وردنه پهن كنيد. شكلات تيره و سفيد را در دو ظرف جداگانه ريخته و روي بخار آب قرار دهيد. روي خمير باز شده شكلات تيره آب شده بريزيد و روي آن را صاف كنيد و بگذاريد كمي ببندد و در اين هنگام شكلات سفيد را ريخته و صاف كنيد و روي آن دوباره شكلات تيره آب شده بريزيد و صاف كنيد، پس از بسته‌شدن شكلات، حلوا را به شكل لوزي برش دهيد و روي حلوا مطابق شكل با پسته تزئين كنيد.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)