جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیرینی بادامی

IMG_7616-700x443

امروز طرز تهیه شیرینی بادامی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.شیرینی بادامی خیلی راحت و خوشمزه میباشد این شیرینی را معمولا در زمان نوروز درست میکنند و همچنین ایده خیلی خوبی برای تولد میباشد.

مواد لازم :

  • سفيده‌تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شكر دانه‌ريز: ۳۰ گرم
  • پودر شكر: ۲۰۰ گرم
  • پودر بادام: ۱۲۵ گرم
  • رنگ خوراكي: به ميزان دلخواه

روش تهیه :

۱٫ابتدا سفيده‌هاي تخم‌مرغ را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا كاملا پف كند، سپس شكر دانه‌ريز را در ۲مرحله به سفيده اضافه كرده و با درجه تند همزن مواد را آن‌قدر هم مي‌زنيم تا حالت فومي‌شكل پيدا كند.

۲٫پس از آن، رنگ خوراكي را به اندازه دلخواه به مواد اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم تا رنگ مواد يكدست شود.

۳٫همزن برقي را كنار مي‌گذاريم، پودر بادام و پودر شكر را با هم مخلوط كرده و در  ۲ مرحله  و به شكل دوراني با ليسك با سفيده‌ها مخلوط مي‌كنيم.

۴٫مايه را در قيف ريخته و گلوله‌هاي كوچكي به اندازه نصف يك گردو روي كاغذ روغني كه از قبل در سيني فر پهن كرده‌ايم، درست مي‌كنيم.

۵٫ سيني را روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۵۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم به مدت ۳۰ دقيقه مي‌پزيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)