جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه شیرینی بادامی

IMG_7616-700x443

امروز طرز تهیه شیرینی بادامی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.شیرینی بادامی خیلی راحت و خوشمزه میباشد این شیرینی را معمولا در زمان نوروز درست میکنند و همچنین ایده خیلی خوبی برای تولد میباشد.

مواد لازم :

  • سفیده‌تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شکر دانه‌ریز: ۳۰ گرم
  • پودر شکر: ۲۰۰ گرم
  • پودر بادام: ۱۲۵ گرم
  • رنگ خوراکی: به میزان دلخواه

روش تهیه :

۱.ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم تا کاملا پف کند، سپس شکر دانه‌ریز را در ۲مرحله به سفیده اضافه کرده و با درجه تند همزن مواد را آن‌قدر هم می‌زنیم تا حالت فومی‌شکل پیدا کند.

۲.پس از آن، رنگ خوراکی را به اندازه دلخواه به مواد اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا رنگ مواد یکدست شود.

۳.همزن برقی را کنار می‌گذاریم، پودر بادام و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و در  ۲ مرحله  و به شکل دورانی با لیسک با سفیده‌ها مخلوط می‌کنیم.

۴.مایه را در قیف ریخته و گلوله‌های کوچکی به اندازه نصف یک گردو روی کاغذ روغنی که از قبل در سینی فر پهن کرده‌ایم، درست می‌کنیم.

۵. سینی را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید