جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیرینی آردی

ardi

این شیرینی شیک و خوش طعم یکی از شیرینی های سنتی می باشد که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

کره :   ۱۰۰ گرم

روغن جامد:     ۱۰۰ گرم

پودر شکر:       ۷۵ گرم

آرد ذرت:         ۶۵ گرم

آرد سفید قنادی :       ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر:    ۱/۸ قاشق چایخوری

وانیل:   ۱/۸ قاشق چایخوری

پودر هل :       ۱/۲ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

۱٫آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و خوب الک کنید.

۲٫در یک ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

۳٫پودر قند را اضافه کرده و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم زده تا با هم مخلوط شوند.

۴٫سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

۵٫خمیر را جمع کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

۶٫سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب بزنید.

۷٫و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.

۸٫به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.

 

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)