این شیرینی شیک و خوش طعم یکی از شیرینی های سنتی می باشد که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
کره : ۱۰۰ گرم
روغن جامد: ۱۰۰ گرم
پودر شکر: ۷۵ گرم
آرد ذرت: ۶۵ گرم
آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱/۸ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری
روش تهیه :
۱.آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و خوب الک کنید.
۲.در یک ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.
۳.پودر قند را اضافه کرده و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم زده تا با هم مخلوط شوند.
۴.سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
۵.خمیر را جمع کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
۶.سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب بزنید.
۷.و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.
۸.به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.