جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه شکوفه کره بادام زمینی

0otx77o2dsbog3js8he9

شکوفه کره بادام زمینی یک شیرینی خیلی خوشمزه و راحت میباشد که امروز طرز تهیه آن را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.این شیرینی بسیار خوشمزه و سالم میباشد کودکان این شیرینی را بسیار دوست دارند امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • روغن جامد: يك دوم فنجان
  • كره بادام‌زميني: يك‌دوم فنجان
  • شكر: يك‌دوم فنجان
  • شكر قهوه‌اي: يك دوم فنجان
  •  بيكينگ‌پودر: يك قاشق مرباخوري
  • جوش شيرين: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • شير: ۲ قاشق غذاخوري
  • وانيل: مقداري
  • آرد: يك و سه‌چهارم فنجان
  • شكر: يك‌چهارم فنجان
  • شكلات شير كاكائويي: ۵۰ عدد

روش تهیه :

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم كنيد. روغن و كره را ۳۰ ثانيه با سرعت زياد همزن بزنيد. يك دوم فنجان شكر، شكر قهوه‌اي، بيكينگ‌پودر و جوش شيرين را اضافه كنيد و بزنيد تا مخلوط شوند. تخم‌مرغ، وانيل و شير را هم اضافه كنيد. تا جايي كه ممكن است آرد را با همزن مخلوط كنيد. بقيه آرد را هم بريزيد تا خمير آماده شود. خمير را به شكل توپ‌هايي به اندازه گردو (دايره‌اي به قطر
۳ سانتي‌متر) در آوريد. در شكر بغلتانيد و به فاصله ۵ سانت در سيني بچينيد. ۱۰ تا ۱۲ دقيقه در فر بگذاريد تا كف شيريني‌ها طلايي شود. فورا شكلات‌ها را وسط شيريني‌ها بگذاريد و فشار دهيد و روي الك سيمي خنك كنيد. (۵۰ عدد)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید