جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه شنیسل ران

Fried-Chicken-3

شنیسل ران یک غذای خیلی خوشمزه میباشد که معمولا در رستوران ها سفارش میدهیم اما امروز قصد داریم طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش دهیم تا در خانه ان را درست کنید

مواد لازم:

  •  ران جوجه: ۱۰ عدد
  •  زعفران آب کرده: ۳ قاشق غذاخوری
  •  آب لیمو ترش:۳ قاشق غذاخوری
  •  پودر کنتاکی اسپایسی: یک لیوان
  •  نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
  •  آرد سوخاری: یک لیوان
  •  پیاز متوسط: یک عدد
  •  فلفل دلمه‌ای متوسط: یک عدد
  •  تخم مرغ: یک عدد
  •  شیر: ۱۲۵ میلی لیتر
  •  آرد گندم: به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا ران‌ جوجه‌ها را خوب شسته و تمیز می‌کنیم سپس داخل کاسه‌ای بزرگ ریخته و با ۲ قاشق از زعفران و ۲ قاشق ازآب لیمو و نمک و فلفل آن‌ها را مزه‌دار می‌کنیم. پیاز و فلفل دلمه‌ای را خیلی نازک خلالی کرده، به آن‌ها اضافه می‌کنیم در ظرف را می‌بندیم و مواد را حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم تا بال‌ها مزه‌دار شوند. ۲ نوع آرد سوخاری را نیز با یکدیگر مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

در این مرحله تخم مرغ، شیر، باقی مانده زغفران وآب لیمو را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه در کاسه‌ای گود با یکدیگر مخلوط کرده و آنقدر به این مواد آرد گندم اضافه می‌کنیم تا به غلظت مایه کیک برسد.  جوجه‌ها را به مایه آغشته کرده و داخل مخلوط پودر آردهای سوخاری می‌غلتانیم. سپس در روغن داغ فراوان شناور و سرخ می‌کنیم.

نکته: آماده کردن این جوجه‌ها در منزل کار بسیار سریع و ساده‌ای است و معمولا هم در همه خانواده‌ها طرفدار زیادی نیز دارد.  فقط باید دقت کنیم که آن‌ها را تازه آماده کرده و داغ داغ سرو کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید