امروز قصد داریم یک شامی رودباری را آموزش دهیم.این شامی نیم ساعته آمادس و میتوانید آن را میل کنید.کسانی که کارمند هستند و وقت کمی را برای آشپزی کردن دارند این غذا ایده خوبی مباشد برای ناهار یا شام.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری :
گوشت گوساله چرخ شده | ۳۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
گلپر پودر شده | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه شامی رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می دهیم.
پس از ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ میکنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم میگذاریم.
(روی حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت) این غذا را میتوان با برنج یا نان سرو کرد.
امتیاز شما به این دستور پخت