جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شارلوت

lferw7zl81g03tawlg70

شارلوت یک دسر خیلی شیک و راحت و خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم
  • رولت خامه‌‌اي: ۲۰ عدد
  • ژلاتين:  ۱۰ ورق
مواد لازم براي تهيه كرم پاتي سير:
  • شير: ۵۰۰ ميلي ليتر
  • زرده تخم‌مرغ: ۶ عدد
  • شكر: ۲۲۰ گرم
  • آرد گندم: ۵ قاشق غذاخوري
  • وانيل‌: يك قاشق چاي‌خوري

 

روش تهیه :

۱٫ براي تهيه كرم پاتي سير ابتدا زرده‌هاي تخم مرغ را با شكر و وانيل هم مي‌زنيم تا پف كرده و كرم و كش‌دار شود. آرد را با مقداري از شير به مواد اضافه مي‌كنيم و به هم مي‌زنيم تا همه مواد با هم يكدست و رقيق شوند. سپس همزن برقي را كنار گذاشته و توسط يك قاشق چوبي يا همزن دستي تمام شير را با مواد مخلوط مي‌كنيم و روي حرارت مي‌گذاريم تا مواد كاملا غلظت پيداكند. سپس از روي حرارت بر مي‌داريم و پس از يك ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا سرد شده و آماده شود.
۲٫ حالا براي آماده‌كردن شارلوت داخل قالبي كه به شكل نيمكره‌ باشد سلفون پهن كرده، همانند تصوير آماده شارلوت كه مي‌بينيد، رولت‌ها را دور تا دور ديواره كاسه مي‌چينيم و كمي فشرده مي‌كنيم تا حفره مابين آنها پر شود. ورقه‌هاي ژلاتين را داخل آب سرد گذاشته تا كاملا نرم شوند. سپس از داخل آب خارج مي‌كنيم، داخل ظرفي فلزي مي‌ريزيم و روي بخار كتري يا سماور قرار مي‌دهيم تا ذوب شوند.
۳٫ژلاتين را با كرم پاتي‌سير مخلوط كرده، آنها را ميان رولت‌هايي كه داخل قالب چيده‌ايم مي‌ريزيم و به‌مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم تا كرم خودش را بگيرد.
۴٫سپس شارلوت آماده شده را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و روي آن را تزئين مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)