جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سینه مرغ سوخاری

c1f6fa6c228b884bd59603c1097b56e31

دوست دارید سینه مرغ سوخاری به سبک رستوران ها درست کنید؟ ما امروز این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش میدهیم.این غذا بسیار راحت و خوشمزه میباشد امیدوارم که لذت ببرید.

  • زمان آماده‌سازی: ۵   دقیقه
  • زمان پخت: ۳۵   دقیقه
  • مقدار:  ۱-۲ نفر


مواد لازم :

  • آرد سفید: ۲ پیمانه
  • آرد سوخاری: ۳ پیمانه
  • روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر: به مقدار لازم


  • آماده‌سازی: اول درون ظرفی تخم‌مرغ‌ها را همراه با آرد، نمک، فلفل و سیر مخلوط می‌کنیم، سپس آرد سوخاری را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و بعد سینه مرغ را که از قبل ریش‌ریش کردیم، داخل آرد سوخاری می‌ریزیم، بعد مرغ را در می‌آوریم.
  • روی گاز: مرغ‌ها را در روغن زیتون بی‌بو سرخ کرده و با سبزیجات  مانند کدو و هویج تزئین می‌کنیم.
  • فوت آشپزی: داخل آب یخ می‌گذاریم. (این کار باعث می‌شود که پودر سوخاری حالت پولکی شود و بیشتر به مرغ بچسبد و ریش‌ریش کردن مرغ باعث می‌شود که آرد سوخاری به یک شکل قشنگ‌تری به مرغ بچسبد).
  • نکته سلامتی: کدو: سرشار از ویتامین A است، ویتامین A در بینایی، رشد و نمو و سیستم ایمنی بدن موثر است. همچنین در درمان چاقی و کاهش قند خون نیز تاثیر بسزایی دارد.
شما این غذاهای خوشمزه را می‌توانید در رستوران «نوش جان» که فضای دلنشینی دارد میل کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)