جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سوپ پیاز

fo3866

این سوپ خوشمزه منبع خوب کلسیم و فسفر است سوپ فرانسوی پیاز به عنوان پیش غذا بسیار کم کالری و مفید است.کسانی که اضافه وزن دارند و یا در حال رژیم گرفتن از خوردن این سوپ غافل نشوند

مواد لازم برای سوپ پیاز فرانسوی :

 

 

 روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
 پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده۴۵۰ گرم
 سیر۲ حبه
شکرنصف قاشق چایخوری
عصاره گوشت۲ عدد
نمکنصف قاشق چایخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده۴ عدد
پنیر کم چرب رنده شده۵۰ گرم

طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز :
در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه نمایید. پس از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه نمایید.

اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه در دمای پایین بپزد. به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند. نیازی به اضافه نمودن آب نیست و باید در دمای کم و آب خود پیاز بپزد. پس از ۳۰ دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید.

سپس ۹۰۰ سی سی آب اضافه نمایید و پس از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود.

گریل را از قبل روشن نمایید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای ۲ دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند. در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز می توانید استفاده نمایید.

 

 

توصیه سرآشپز :
میزان کالری و چربی موجود در پیاز پایین بوده و برای افرادی که بیماری هایی مانند دیابت، چربی خون بالا دارند مناسب است. فقط افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند رماتیسم باید در مصرف آن دقت بیشتری نمایند و میزان آن را کاهش دهند.

 

پنیر موجود در سوپ فرانسوی پیاز منبع خوب کلسیم و فسفر است و به رشد استخوانی به خصوص در کودکان کمک فراوانی می نماید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)