این سوپ خوشمزه منبع خوب کلسیم و فسفر است سوپ فرانسوی پیاز به عنوان پیش غذا بسیار کم کالری و مفید است.کسانی که اضافه وزن دارند و یا در حال رژیم گرفتن از خوردن این سوپ غافل نشوند
مواد لازم برای سوپ پیاز فرانسوی :
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده | ۴۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
شکر | نصف قاشق چایخوری |
عصاره گوشت | ۲ عدد |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده | ۴ عدد |
پنیر کم چرب رنده شده | ۵۰ گرم |
طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز :
در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه نمایید. پس از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه نمایید.
اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه در دمای پایین بپزد. به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند. نیازی به اضافه نمودن آب نیست و باید در دمای کم و آب خود پیاز بپزد. پس از ۳۰ دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید.
سپس ۹۰۰ سی سی آب اضافه نمایید و پس از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود.
گریل را از قبل روشن نمایید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای ۲ دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند. در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز می توانید استفاده نمایید.
توصیه سرآشپز :
میزان کالری و چربی موجود در پیاز پایین بوده و برای افرادی که بیماری هایی مانند دیابت، چربی خون بالا دارند مناسب است. فقط افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند رماتیسم باید در مصرف آن دقت بیشتری نمایند و میزان آن را کاهش دهند.
پنیر موجود در سوپ فرانسوی پیاز منبع خوب کلسیم و فسفر است و به رشد استخوانی به خصوص در کودکان کمک فراوانی می نماید.